Update met tijdsschema

Programma intocht Sinterklaas Vlaardingen 2023

Nieuws
Sinterklaas in Vlaardingen.
Sinterklaas in Vlaardingen. (Foto: )

Fantastisch nieuws uit Spanje! Sinterklaas laat Vlaardingen weten dat hij ook dit jaar weer de lange zeetocht naar onze mooie stad maakt. Wil je weten wat de Sint op zaterdag 18 november allemaal voor ons in petto heeft? Inmiddels is er, zoals hieronder te lezen is, al meer bekend en is er een tijdsschema!

Zaterdag 18 november staat Vlaardingen in het teken van alle kinderen! De gratis activiteiten vinden weer plaats in de Waalstraat, de Fransenstraat en het SUPER SINT FESTIJN is het weer op het Veerplein. Namens CJV en alle enthousiaste vrijwilligers heet het CJV Vlaardingers welkom.

De Sint is een man van gewoontes en heeft ieder jaar veel leuke activiteiten voor ons in petto en komt in veel plekken van Vlaardingen langs. Met zijn boot vaart hij gewoonlijk via de Sluis de Vlaardingse haven binnen en wordt daarna welkom geheten op het stadhuis. Dan zal hij een toer maken door de binnenstad. Ook is het altijd een feest op het Veerplein. 


Super Sint Festijn

De pieten zijn niet alleen goed in cadeautjes rondbrengen en pepernoten bakken, maar ze zijn ook handig en bewegen heel graag! Doe jij mee met de Pieten? Op het Veerplein en in de Fransenstraat zijn tal van sporten, spelen en acrobatiek. In de Waalstraat hebben we allerlei technische snufjes. Kom eens kijken en misschien zie je ook kluspiet?
Het Super Sint Festijn start om 11.00 uur.

Hij zal ongetwijfeld zijn gebruikelijke ronde doen langs het Van Hogendorpkwartier, Winkelcentrum de Loper, Woon- en autoboulevard Hoogstad en het festijn op het Veerplein. Maar we hebben nog geen precieze invulling van hem ontvangen, dus wie weet... houd deze website in de gaten de komende tijd en de website van de intocht.

Glutenvrije pieten

Ook dit jaar zijn de glutenvrije pieten er weer bij! Zij dragen dit logo. Wil je laten weten dat je liever glutenvrij strooigoed wilt?Maak dan een mooie muts of een vlaggetje met dit logo, dan weten de glutenvrije pieten je te vinden!