De grappigste taalfoutjes uit de klas door Meester Mark

Nieuws
foto: annemieke van der togt
foto: annemieke van der togt (Foto: )

Iedere dag genieten honderdduizenden mensen van de taalfoutjes die Meester Mark (Mark van der Werf) deelt op social media. Na het uitbrengen van het succesvolle boek in 2021 (Bestseller Top 60) maakt Meester Mark nu de stap naar het theater.

Zijn eerste theatervoorstelling staat in het teken van de allerleukste uitglijders en instinkers van kinderen en is op donderdag 7 december (20:30 uur) te zien in de Stadsgehoorzaal. Kaarten zijn verkrijgbaar via de Theaterkassa (Schiedamseweg 51) of https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/meester-mark.

Met veel vaart, enthousiasme en humor vertelt Mark van der Werf hoe al die hartverwarmende missers bij kinderen ontstaan. En uiteraard staat hij uitgebreid stil bij de briljante, creatieve taalingevingen die leerlingen óók hebben. Mark deelt veel anekdotes uit zijn eigen onderwijsloopbaan, waarin de scharen en lijmpotjes soms letterlijk langs zijn oren vlogen. En natuurlijk passeren talloze taalfoutjes de revue. Een voorstelling waar veel gelachen kan worden, maar waar je ook nog iets van opsteekt. Want van al die grappige, vertederende en soms ontroerende kinderlogica valt meer te leren dan je misschien zou denken!

Door Meester Mark
Donderdag 7 december – 20:30 uur
Kaarten (€ 22,- incl. consumptie) via https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/meester-mark

foto: annemieke van der togt