Twee-onder-een-kap woningen in Waterrijk, Park Vijfsluizen, Vlaardingen

Partnerbijdrage
In dit gedeelte van het woonpark is het bestaande groen zoveel mogelijk behouden.
In dit gedeelte van het woonpark is het bestaande groen zoveel mogelijk behouden. (Foto: PR)

Op 16 april om 16.00 uur gaat de volgende fase van Park Vijfsluizen in verkoop. Totaal betreft het 40 twee-onder-één-Kapwoningen in Waterrijk. Alle tweekappers zijn zo ontworpen om veel aan het water te vertoeven.

In dit gedeelte van het woonpark is het bestaande groen zoveel mogelijk behouden, er zijn zoveel als mogelijk volwassen bomen behouden vanuit het oorspronkelijke Shellpark. Het duurzame, circulaire karakter van de wijk is in Waterrijk heel goed voelbaar. Het zit hem in de materialen, in het natuurlijk warme kleurenpalet met lichte aardetinten en in de gevels met nestkastjes, waar vogels en vleermuizen hun plekje zullen vinden.

Vandaar dat juist deze woningen in deze buurt volledig in het groen liggen. Voor de deur een laan met bomen en achter het huis een tuin of een vlonder of juist een tuin met een vlonder. Deze vlonders lopen door tot de gemeenschappelijke waterpartij, die Waterrijk zo kenmerkt. De ligging aan de kreek laat je al gauw wegdromen. Aan het water ben je ver weg van alle “roering“ van de stad.

De woningen in Waterrijk zijn ruim van opzet en bijzonder geschikt voor gezinnen met kinderen of als je gewoon meer ruimte wil. Een aantal woningen is al direct in 2024 te betrekken, andere volgen aansluitend. Er is al een type tweekapper voor een vanaf prijs van € 695.000 v.o.n.

De woningen

Wil je een ruime charmante woning in Park Vijfsluizen? Kies dan voor een van de vier typen twee-onder-één-kapwoningen. Er is keuze uit een tweekapper ‘grand’ met een woonoppervlakte van zo’n 138-140 m2 en de tweekapper ‘exellent’ heeft een woonoppervlakte van zelfs 168-183 m2 .

De tweekapper Excellent met vlonder heeft een ruime vlonder die over de kreek uitsteekt en de tweekapper Excellent met tuin heeft een tuin met veel privacy. De charmante houten vlonders, zowel voor als achter de woningen, de verspringende daken en pergola’s zijn ware blikvangers en zorgen voor een natuurlijke uitstraling van deze woningen. Er is keuze uit woningen met een langs- of een dwarskap. De tweekapper Excellent heeft standaard al veel extra’s denk aan een aanbouw van 1,20 m of 2,40 m met een schuifpui en het dak ligt al maximaal vol met zonnepanelen.

De tweekappers Grand onderscheiden we ook in twee typen, de een heeft een tuitgevel met de voordeur in de voorgevel. Het andere type Grand heeft een langskap met een zijentree en standaard een aanbouw van 1,20 m. Bij de tweekappers Grand heb je bij start verkoop nog keus uit een aantal opties, om je woning nog verder te verruimen of te veraangenamen.

Bekijk voor het aanbod op de website om meer te weten te komen over de woningtypes en prijzen op www. Parkvijfsluizen.nl

Financiële voordelen

Het is belangrijk dat je je goed laat voorlichten, wat het kopen van een nieuwbouwwoning inhoud en wat het voor je totale woonlasten betekent. Goede kans dat die verrassend laag uitpakken in vergelijking met je huidige woonlasten. Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol. Immers, een duurzaam huis is energiezuiniger en dat kan wel honderden euro’s per maand schelen. Dat maakt nieuwbouw kopen interessanter dan ooit.

Bijkomend voordeel van nieuwbouw kopen is dat je jarenlang geen onderhoud hebt en ook dat scheelt in de kosten. Daarbij kun je bij een energiezuinig huis rentekorting krijgen. De twee-onder-een kap woningen van Park Vijfsluizen zijn allemaal energiezuinig!

Gelegenheid om vragen te stellen is op 24 april tussen 15.00 uur - 17.00 uur. De locatie is de Mr. L.A. Kesperweg 45 in Vlaardingen (Entrée nabij Bastionhotel Mr L.A. Kesperweg 51). Meer weten? Heijmans Vastgoed, info@parkvijfsluizen.nl en 010-2668000; TW3 Makelaardij, info@tw3.nl en 010-3007117 en De Witte Garantiemakelaars, dewitte@garantiemakelaar.nl en 010-4343844.

Lees ook: