OldStars Walking Football toernooi Excelsior Maassluis

Sport
OldStars Walking Football team Excelsior Maassluis.
OldStars Walking Football team Excelsior Maassluis. (Foto: PR)

De OldStars Walking Footballers van Excelsior zijn druk bezig met de organisatie van het jaarlijks te houden toernooi. Op donderdag 6 juni zal dit toernooi plaatsvinden.

Voor dit toernooi zijn onder meer uitgenodigd de OldStars van Feyenoord, Sparta, FC Utrecht, Telstar en diverse OldStars uit onze regio, zoals MSV’71, Westlandia, KMD Om 10:30 uur wordt er een gezamenlijke warming-up gehouden, waarna de aftrap verricht zal worden door Wethouders van Vlaardingen, Schiedam en Maassluis.

Dit jaar is het goede doel Hospice ‘de Margriet’ in Vlaardingen. Deze Hospice ‘de Margriet’ biedt de laatste thuishaven aan ongeneeslijk zieken uit Vlaardingen, Schiedam en Maassluis. De opbrengsten uit onder meer het inschrijfgeld per team en uit te organiseren tombola, zijn bestemd voor deze Hospice. Daarnaast verleent winkelketen van Albert Heyn in drie gemeenten haar medewerking om een maand lang haar klanten de mogelijkheid te bieden het te verkrijgen statiegeld voor Hospice ‘de Margriet’ te doneren. Iedere maandag-en donderdagochtend trainen de OldStars Walking Footballers van 09:45 tot 11:00 uur.