Senioren Songfestival Waterland 2022

Algemeen
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

MONNICKENDAM - De traditie van het Senioren Songfestival wordt zondag 30 oktober weer voortgezet. Voor de 22ste keer wordt dan gestreden om de Lex Wiertz wisseltrofee in het atrium van EVEAN-Swaensborch.

Deze wisseltrofee is gemaakt door beeldhouwer Emmy Buys. De jury, bestaande uit Gerarda Bloem, Luzette Kroon, Arjan de Bood en Hans Broeren, bepaalt wie de wisseltrofee wint. Ook is er een publieksprijs voor de beste zanger(es). De presentatie is in vertrouwde handen van Nella Roffelsen, de muzikale omlijsting wordt verzorgd door het Combo Monnickenwerk.

22 kandidaten treden op onder professionele begeleiding van pianist Rob de Jong dan wel accordeonist Piet Smit.

Aanvang: 14.00 uur. Zaal open: 13.30 uur. De kaartverkoop start woensdag 12 oktober. De entreeprijs is 7 euro, inclusief koffie/thee en een drankje naar keuze in de pauze. De kaarten zijn uitsluitend te koop tegen contante betaling bij NIMO-boek, Kerkstraat 53 te Monnickendam en aan de balie van EVEAN-Swaensborch, Swaensborch 11 te Monnickendam.

Het repertoire van de 22 deelnemers is zeer divers en daarom des te interessanter om het Senioren Songfestival bij te wonen. Wees er snel bij, want vol=vol.

Organisatie: Stichting Uit de Kunst Waterland, Stichting Gecoördineerd Ouderenwerk Monnickendam in samenwerking van Evean-Swaensborch. SGOM.