Expositie en workshop in Grote Kerk Monnickendam

Nieuws
'Afvalstromen zo duurzaam mogelijk te hergebruiken.'
'Afvalstromen zo duurzaam mogelijk te hergebruiken.' (Foto: aangeleverd)

MONNICKENDAM - In de toren van de Grote Kerk in Monnickendam is van 6 juni tot en met 11 juni de expositie te zien van Regina Rorije en Carine Beelen die samenwerken onder de naam Mrs. Green Lab.

Deze expositie maakt deel uit van de kunstmanifestatie Summer of Arts die tot eind oktober wordt gehouden in de toren van de Grote Kerk in Monnickendam. Mrs.Green Lab doet deze zomer weer mee aan Summer of Arts in de toren van de Grote Kerk in Monickendam. Regina Rorije en Carine Beelen zijn de kunstenaars achter Mrs. Green Lab en zij nodigen iedereen uit om hun werk te komen bekijken:

“Onze doelstelling is om afvalstromen zoveel mogelijk duurzaam te hergebruiken en in te zetten om nieuwe producten en artworks te ontwerpen en maken. We gebruiken daarbij diverse print- en verfmethoden om textiel te bewerken die niet meer bruikbaar is. Dit jaar gaan we met vintage dekbedhoezen aan de slag.”

Workshop ecoprint

Donderdag 8 juni van 14.00 tot 16.00 uur staat een workshop eco-print centraal. “We laten dan zien wat er zoal mogelijk is met deze techniek. Materiaal is aanwezig en we zorgen voor koffie/ thee.” Maximaal zes personen kunnen deelnemen aan deze workshop. Kosten €35,00 per persoon. Reserveren via de website reginarorije.nl.

Eenieder is van harte welkom op de expositie van dinsdag 6 juni tot en met zondag 11 juni tussen 12.00 en 17.00 uur.