Goudkoers naar historische hoogte

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

REGIO - Het is crisis in de wereld, maar niet voor uw goud. Waarschijnlijk bent u al op de hoogte van wat er momenteel gebeurt in de wereld. Door alle onrust stijgt de waarde van olie en goud naar immense hoogte. Dit gebeurde al eerder tijdens de coronacrisis, maar na deze stijging gaat het nu nog veel harder.

“Goud wordt gezien als veilige belegging in onzekere tijden”, aldus Julian Oosterloo, eigenaar van OudGoud.nl. “De vraag naar goud is momenteel zeer hoog, waardoor de prijzen stijgen. Het alom bekende vraag en aanbod. Ter vergelijking: in 2018 kreeg u 22 euro per gram 14 karaat goud. Als u nu naar de actuele koers kijkt op OudGoud.nl, ziet u dat u ruim boven de 31 euro per gram krijgt voor 14 karaat. Dat houdt in dat u voor een klein handje goud van circa 32 gram al 1000 euro uitgekeerd kunt krijgen!” 

“Bij OudGoud.nl kunt u uw goud inruilen voor geld. Aan de hand van de tabel op de website kunt u al een kleine indicatie krijgen welke prijzen er betaald worden. Wij werken graag met transparante prijzen, zodat u de hoogste prijs krijgt voor uw goud”, vertelt Julian ons. “U kunt ons bellen of mailen voor een afspraak, zodat wij de tijd voor u hebben. In onze winkels in Monnickendam en Amsterdam Centrum testen wij uw goud op gehalte. Daarop volgend wegen we uw goud en maken we de balans op, zodat u precies weet hoeveel geld u krijgt voor uw goud. Geheel vrijblijvend uiteraard. Laat uw goud niet in de kast liggen en kom snel bij ons langs! De koffie staat klaar.”

Afspraak maken? 0299-653023 of info@oudgoud.nl