Vragen over werkzaamheden aan de Nesse

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Google Maps)

LPF Westland stelt in de commissievergadering Ruimte van 11 januari vragen over de Nesse in Wateringen. Het gaat om werkzaamheden die gecombineerd zouden worden, maar het lijkt er nu op dat die toch afzonderlijk van elkaar worden uitgevoerd. De fractie vroeg vorig jaar aandacht voor een snoeibeurt van de bomen aan de straat én voor de problemen met de riolering die door de bomen zouden worden veroorzaakt. 

De bomen zijn inmiddels gesnoeid, maar voor wat betreft de riolering bleef het bij een belofte van de gemeente dat een renovatie van de straat zou worden afgestemd met verschillende partijen (gas, elektra etc.)

“Nu blijkt dat Evides en Westland Energie wel werkzaamheden gaan uitvoeren maar de gemeente heeft de renovatieplannen op de lange baan geschoven, terwijl deze in eerste instantie in 2022 zouden worden uitgevoerd”, stelt LPF Westland. De fractie wil van de wethouder weten waarom de renovatieplannen van de gemeente zijn worden doorgeschoven en waarom niet samen met Evides en Westland Energie wordt gerenoveerd. Ook vraagt LPF Westland of de gemeente nogmaals wil kijken naar de mogelijkheid om te bomen eventueel te vervangen door een ‘beter passend’ soort.