V.l.n.r.: Jeroen van Leeuwen, Gert van Dijk en Barry Korteland met een tekening van het nieuwe pand van de DAEL Groep waarin ook DAEL Installatiegroep een plek krijgt.
V.l.n.r.: Jeroen van Leeuwen, Gert van Dijk en Barry Korteland met een tekening van het nieuwe pand van de DAEL Groep waarin ook DAEL Installatiegroep een plek krijgt. ((Foto: Thierry Schut))

DAEL Elektra en Van Dijk & Korteland samen verder

14 jan, 12:23 Algemeen

DAEL Elektra en Van Dijk & Korteland fuseren

DAEL Elektra uit Maasdijk en Van Dijk & Korteland uit De Lier slaan de handen ineen en gaan samen verder. De fusie wordt op 1 april 2022 geformaliseerd. De twee bedrijven gaan samen verder onder de naam DAEL Installatiegroep.

DAEL Elektra is 21 jaar geleden opgericht door Klaas en André van der Hout. In ruim twee decennia is DAEL Elektra uitgegroeid tot een speler van formaat op het gebied van e-installaties. Van Dijk & Korteland is 20 jaar geleden opgericht door Gert van Dijk. Enkele jaren later trad compagnon Barry Korteland toe tot het bedrijf in De Lier. Van Dijk & Korteland is specialist in het installeren en onderhouden van klimaatinstallaties.

Gert van Dijk is verheugd en ziet de samenwerking als een kans om verder te groeien. Als organisatie, maar ook in de kwaliteit van de dienstverlening. “Kwaliteit staat bij ons allebei op nummer één. Door onze krachten te bundelen, hebben we meer kennis en mankracht om die kwaliteit verder te optimaliseren en te waarborgen richting de toekomst.” Ook de gebroeders Van der Hout zijn enthousiast. André van der Hout benadrukt de ruimte die ontstaat voor ontwikkeling en innovatie. En dat begint bij een nieuwe huisvesting in een modern pand op Honderdland, dat naar schatting medio volgend jaar wordt opgeleverd. 

Het nieuwe bedrijf wordt onderdeel van de DAEL Groep, dat sinds ruim twee jaar onder leiding staat van algemeen directeur Jeroen van Leeuwen. De nieuwe onderneming zal onder leiding komen te staan van Barry Korteland. Ook hij is blij met het brede pallet aan installaties dat de onderneming zal gaan leveren. “We zetten een mooie stap naar een nóg mooiere toekomst. Voor onze klanten, maar ook zeker voor onze medewerkers. En juist daardoor is er alle ruimte voor groei. We hebben er zin in!”

Afbeelding
Op de pijp met... Nancy van Zanten Algemeen 22 mei, 07:30
Afbeelding
Eindvoorstelling Papillon in De Naald Algemeen 21 mei, 11:08
Afbeelding
Tijdens Bunkerdag gaat Atlantikwall-erfgoed voor één dag open Algemeen 20 mei, 18:58
Afbeelding
Senioren LTC ’t Loo De Lier in het nieuw Algemeen 20 mei, 14:53
Afbeelding
700 leerlingen bezoeken Westlandse bedrijven Algemeen 20 mei, 11:05
Afbeelding
Mondzorg op maat opent nu ook haar deuren voor de algemene tandheelkunde in ’s-Gravenzande Bedrijf in Beeld 20 mei, 09:56
Afbeelding
Meerdere gewonden bij ongeval Veilingroute Algemeen 20 mei, 06:25
Afbeelding
Laatste kouwe tuinder weer op witte doek Algemeen 19 mei, 17:56
Afbeelding
Start boorwerkzaamheden aardwarmte Maasdijk Algemeen 19 mei, 15:56
Afbeelding
Kent u iemand die een lintje verdient? Algemeen 19 mei, 14:21
Afbeelding
AWP: “In vier jaar tijd heeft Delfland geen rivierkreeft gevangen” Algemeen 19 mei, 13:28
Afbeelding
Aantal WW-uitkeringen ongekend laag in Haaglanden, grote tekorten in ICT Algemeen 19 mei, 11:08
Afbeelding
Cleanup Team zamelt 45.837 blikjes in Algemeen 19 mei, 10:44
Digitale krant
Het laatste nieuws uit Westland

Op Rodi Westland volg je het laatste nieuws uit Westland. Rodi Westland informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt, regio en in Noord-Holland.

Nieuws Westland

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Westland in je mailbox.