Hoog bezoek voor The City en Wubben.Chan

Algemeen
MKB Westland en het college op bezoek bij Wubben.Chan.
MKB Westland en het college op bezoek bij Wubben.Chan. (Foto: Thierry Schut)

Vrijdagmiddag 18 november bracht een afvaardiging van het college samen met MKB Westland een bezoek aan The City in ’s-Gravenzande en Wubben.Chan Architecten in Naaldwijk.

Dat gebeurde in het kader van de Dag van de Ondernemer, een initiatief dat sinds 2016 jaarlijks wordt georganiseerd en waarbij ondernemers wereldwijd in het zonnetje worden gezet.

In een ondernemende gemeente als Westland hecht het college veel waarde aan een initiatief als dit. Tijdens de twee bezoeken kreeg men een kijkje in twee compleet verschillende keukens.

Bij The City in ’s-Gravenzande stond een rondleiding op het programma waarin burgemeester Bouke Arends en wethouder Pieter Varekamp een selectie kregen voorgeschoteld van groepsactiviteiten die in de voormalige tennishal kunnen worden ondernomen. Dat varieert van lasergamen tot bowlen en een echte VR experience. Bij Wubben.Chan werd de toehoorders aan de hand van een indrukwekkende presentatie uit de doeken gedaan aan welke vooruitstrevende ontwerpen het bureau zowel binnen- als buiten het Westland werkt. Twee voorbeelden van innovatieve- en gepassioneerde Westlandse ondernemers.

Wethouder Varekamp: “Ondernemen zit Westlanders in het bloed. Dat is goed om te zien en goed voor bijvoorbeeld de innovatie en werkgelegenheid in Westland. En juist daarom is het extra belangrijk ondernemers vandaag in het zonnetje te zetten.”