Miss Charity Kyara uit ‘s-Gravenzande zoekt sponsors

Cultuur
Kyara (20) uit 's-Gravenzande won in maart 2023 met trots de titel 'Miss Charity of Zuid-Holland' in de verkiezing van Miss Beauty of Zuid-Holland.
Kyara (20) uit 's-Gravenzande won in maart 2023 met trots de titel 'Miss Charity of Zuid-Holland' in de verkiezing van Miss Beauty of Zuid-Holland. (Foto: HCR Fotografie/Henk Racké)

Kyara (20) uit ‘s-Gravenzande won in maart 2023 met trots de titel ‘Miss Charity of Zuid-Holland’ in de verkiezing van Miss Beauty of Zuid-Holland. Drie maanden later staat de Westlandse ook in de finale van Miss European Global The Netherlands. Ze zoekt nog sponsors die haar dichter bij de kroon willen helpen.

Het zijn titels waar ze trots op is, omdat ze zich hier hard voor heeft ingezet. Als Miss Charity staat wil Kyara Nederlandse gezinnen die in armoede leven een steuntje in de rug geven. Eerder haalde zij met Miss Beauty of Zuid-Holland maar liefst €7500,- euro op voor het goede doel de Linda Foundation.

Beste Sporttalent

Kyara won in 2017 ook de Westlandse titel ‘Beste Sporttalent’. De ‘s-Gravenzandse studeert daarnaast dit jaar ook af aan de Dansacademie van Lucia Marthas in Amsterdam. Of het nu om sporten, dansen of missverkiezingen gaat: het maakt voor Kyara niet uit, zolang ze maar het beste uit zichzelf naar boven kan halen. En dat doet ze zeker.

© Henk Racké

Nu staat Kyara ook in de finale van Miss European Global The Netherlands. In oktober vertrekken alle finalisten naar Bournemouth (Engeland) voor de grote finale. Kyara is nog hard op zoek naar sponsoren om haar een stapje dichter bij de kroon te helpen van Miss European Global The Netherlands.


 © Roy Froma

Kyara laat weten superblij te zijn met alle sponsoren, groot of klein. Ook vanuit bedrijven kan ze gesponsord worden. Wie interesse heeft, wordt verzocht contact met haar op te nemen via instagram: @kyarakoppert.