Jaarlijkse oliebollenactie van Scouting De Lier komt eraan

Cultuur
Eén zakje bevat vijf oliebollen.
Eén zakje bevat vijf oliebollen. (Foto: Scouting De Lier)

Zaterdag 21 oktober 2023 is het weer zover, dan gaat Scouting de Lier oliebollen verkopen. “Bakkerij van Delft gaat deze heerlijke oliebollen ook dit jaar voor ons bakken, en daar zijn we blij mee, want niemand bakt ze zo lekker!”, aldus de scouting.

Op 21 oktober komen alle leden van de vereniging in actie. “We gaan in zoveel mogelijk wijken in De Lier langs de deuren, zullen in het dorp te vinden zijn bij bakkerij Van Delft, de Albert Heijn en de Jumbo en je kunt ze ook nog eens bij ons clubgebouw aan de Chrysant verkrijgen. We zijn er vanaf 10.00 tot het op is.”

Vijf oliebollen

Een zakje oliebollen wordt met zorg gebakken door Bakkerij van Delft en met uiterste precisie ingepakt door Scouting De Lier. Een zakje bevat maar liefst vijf oliebollen, met of zonder krenten.

Wie ondertussen al trek begint te krijgen in de lekkere bollen, wordt aangeraden te zorgen dat diegene die zaterdag cash in huis heeft, maar er kan ook betaald worden met de QR-code die de leden meebrengen. Een zak oliebollen kost € 6,00. Met de aankoop steun je Scouting De Lier.

De oliebollen zijn ook alvast te bestellen op https://www.scouting-oliebollen.com/.