Rectificatie

Cheyenne dit jaar drijvende kracht achter oliebollenverkoop Ter Heijde

Cultuur
Foto ter illustratie.
Foto ter illustratie. (Foto: Pixabay)

Ter Heijde staat op 29 en 30 december 2023 volop in het teken van verse oliebollen, en het is niemand minder dan de 12-jarige Cheyenne Bol die het voortouw neemt. Naast haar activiteiten op de Markt aan Zee, waar ze haar zelfgemaakte sieraden verkoopt, biedt ze van 13.00 tot 16.00 uur verse oliebollen aan vanuit het HinThuis aan de Pietersonstraat.

[Aanpassing: in een vorige versie van dit bericht werd Cheyenne Bol verward met een andere winnaar van de Uitblinkerprijs, met dezelfde voornaam. De redactie betreurt deze fout en eventuele verwarring die hierdoor is ontstaan.]

En alsof dat nog niet genoeg is, biedt Cheyenne ook een bezorgservice op oudejaarsdag. Wie op 31 december verse oliebollen wil ontvangen, kan deze bestellen via telefoonnummer 06-44178323, waarna ze ‘s middags worden bezorgd. De oliebollen zijn verkrijgbaar voor €1,25 per stuk of in een bundel van 11 stuks voor €12,50.

Wat deze verkoopactie extra bijzonder maakt, is dat alle opbrengsten ten goede komen aan Cheyennes eigen goede doelen, zoals een hartverwarmend Kerstdiner op 21 december voor eenzame ouderen.

Bron: Dorps-Info van HinT Ter Heijde aan Zee, december 2023