Martin Mans zingt voor kinderen in Oekraïne

Cultuur
Martin begeleidt de mannen op de piano en daarnaast neemt hij plaats aan het kerkorgel.
Martin begeleidt de mannen op de piano en daarnaast neemt hij plaats aan het kerkorgel. (Foto: PR)

Op woensdag 8 mei om 20.00 uur geeft Martin Mans met de zanggroep Men of Hope een concert in de Hervormde Kerk in Wateringen. Deze formatie bestaat uit circa twintig geoefende zangers met podiumervaring. Het programma heeft de titel ‘Van Pasen naar Hemelvaart’. Het lied ‘Hoop!’ dat Martin zelf schreef een bijzondere plaats in het programma en verwijst naar het project van Kerk in Actie voor kinderen in Oekraïne.

Martin begeleidt de mannen op de piano en daarnaast neemt hij plaats aan het kerkorgel en brengt een aantal van zijn geliefde improvisaties ten gehore waarbij samenzang is. Het concert is een initiatief van de Stichting Kerk in Actie. Met het project ‘Help kinderen in Oekraïne de oorlog door’ vestigt de organisatie de aandacht op de schrijnende oorlogssituatie en zoomt in op kinderen in het geteisterde land. Bij de uitgang is een collecte voor dit goede doel. 

De Hervormde Kerk is te vinden aan het Plein 9 in Wateringen. Toegang bij reservering kost € 12,50, Prijs aan de zaal € 15. Reserveren kan op www.martinmans.nl/toegangskaarten.