Uitnodiging Terrasoverkappingshow Vitrona

Nieuws

Vitrona zet vrijdag 10 en zaterdag 11 oktober de deuren wagenwijd open voor een unieke en niet te missen Terrasoverkappingshow. Tijdens deze twee dagen staat Vitrona volledig in het teken van vaste, schuifbare en Louvré terrasoverkappingen.

Ervaar het nieuwe buitenleven met Vitrona
Op deze vrijdag en zaterdag presenteert de speciaalzaak een Terrasoverkappingshow die uw bezoek meer dan waard maakt. Tijdens deze twee dagen staat Vitrona volledig voor u in het teken van oplossingen. Verleng nu uw seizoen; buitenleven, comfort, ontspannen, genieten… en dat allemaal lekker thuis in uw eigen tuin. Een complete presentatie van het buitenleven, want ook windschermen, winddoeken, onderzonwering, terrasverwarmers en verlichting hebben een belangrijke plek gekregen.

Ontspannen sfeer
“U bent van harte welkom om u in een ontspannen sfeer te laten inspireren op het gebied van het ultieme buitenleven. Zo is er een presentatie van ruim acht verschillende terrasoverkappingen, uiteenlopend van textieldoek, polycarbonaat, vast en schuivende glasdaken als aluminium Louvré lameldaken. Ook zul u verrast worden met heerlijke culinaire hapjes, die door een plaatselijke chef kok worden bereid op een ‘Green Egg’. Neem gerust uw kinderen mee, want in onze showroom is er voor de allerkleinsten altijd wel wat leuks te beleven in de speelhoek of bij de (veilige) Koikarpervijver.”
Tijdens deze Terrasoverkappingshow is Vitrona geopend op vrijdag 10 oktober van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag 11 oktober van 10.00 - 17.00 uur. Er is voldoende eigen parkeergelegenheid voor de showroom aan de Grote Woerdlaan 36 te Naaldwijk. Meer informatie over dit familiebedrijf en haar oplossingen kunt u vinden op www.vitrona.nl.