Magazijnopruiming bij Bree’s New World

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: PR)

Van dinsdag 27 december t/m woensdag 4 januari 2023 moet alles bij het Vlaardingse Bree’s New World weg om de magazijnen leeg te maken.

De eindejaars magazijnopruiming is puur bedoeld om showroom- en fabrieksrestanten op te maken. En dat geeft hoge kortingen. “Vrijwel alle voorraad is van 2022. Slechts een paar oudere meubelstukken maken ook deel van uit van de collectie. Dat is ook de kracht van Bree’s New World: de meubelen zijn stijlvol en tijdloos, kunnen naadloos bij menig interieur worden ingepast.”

De opruiming begon als een krasjes- en deukjesverkoop tegen gereduceerde prijzen. Nu zijn er, naast incourante modellen, ook al enige jaren uitlopende showroommodellen verkrijgbaar. “Eveneens voor zeer schappelijke prijzen. En het moet gezegd: Het zijn altijd hele drukke dagen. Op deze manier krijgt het overgrote deel van de overtollige voorraad een prima eindbestemming.”

Tafels, stoelen, banken, fauteuils, eettafels enz... dat is wat je bij Bree’s New World vindt. Sinds enige jaren aangevuld met het van oorsprong Duitse merk Banz Bord dat in Vlaardingse handen is.

In het grote magazijn aan de Kotterstraat 8 te Vlaardingen staan vele meubels uitgestald. “Dit is een unieke en tevens de enige kans voor particulieren om hun slag te slaan! Het betreft o.a. beursmodellen, prototypen, annuleringen, overcomplete artikelen en artikelen met krasjes/deukjes. Wat u ook zoekt, Bree New Wold heeft het tegen de scherpst mogelijke prijzen staan. Kom langs en zorg dat u er als eerste bij bent, dan heeft u de meeste keuze.”

Dit jaar vindt de opruiming plaats van dinsdag 27 december t/m woensdag 4 februari 2023, van 9.00 tot en met 18.00 uur. Op vrijdag 30 december is het tot 21.00 uur koopavond en op 31 december sluit Bree’s New World om 16.00 uur.

Bree’s New World is te vinden aan de Kotterstraat 8 in Vlaardingen.