Schildersbedrijf Vis overgenomen door Wits Haaglanden

Partnerbijdrage
Marcel Voorting (l.) en Sander Vis.
Marcel Voorting (l.) en Sander Vis. (Foto: Michel Kort)

Sander Vis, eigenaar van Schildersbedrijf Vis is verheugd om de bedrijfsovername door Wits Haaglanden aan te kondigen. De overname gaat in op 1 juli 2023.

Schildersbedrijf Vis (opgericht in 1972) heeft zich in de afgelopen 51 jaar gepositioneerd als een toonaangevende speler op het gebied van schilderwerk, spuitwerk en wandbekleding. Na een succesvolle opbouwperiode van 25 jaar heeft Sander Vis besloten om een nieuwe koers te varen en heeft hij de beslissing genomen om het bedrijf over te dragen.

Wits Haaglanden heeft 125 jaar bewezen expertise in het (totaal)onderhoud van woningen en utiliteitsbouw in heel Nederland. Met een zelfstandige vestiging in Haaglanden is Wits een autoriteit op dit gebied. Door de groeiende vraag naar hoogwaardig onderhoud is er behoefte aan een grotere capaciteit, en de overname van Schildersbedrijf Vis vervult deze behoefte perfect.

Klanten van Schildersbedrijf Vis kunnen gerust zijn in de wetenschap dat de kwaliteit van het schilderwerk gewaarborgd blijft. Het werk zal nog steeds worden uitgevoerd door dezelfde toegewijde medewerkers die bekend zijn met de behoeften en verwachtingen van onze klanten. Alle bestaande afspraken blijven ongewijzigd en worden volledig nagekomen.

Voor vragen of nieuwe opdrachten kunt u vanaf 1 juli 2023 contact opnemen met Marcel Voorting, contactpersoon bij Wits Haaglanden. U kunt hem bereiken via e-mail op m.voorting@wits.nl.

Sander Vis bedankt de klanten voor hun langdurige vertrouwen en loyaliteit: “We kijken ernaar uit om onze klanten te blijven bedienen, in een vernieuwd jasje, met een frisse uitstraling.”