JB Voetverzorging in ‘s-Gravenzande legt je in de watten

Partnerbijdrage
Jenny verwelkomt u graag in haar praktijk vlakbij het centrum van ’s-Gravenzande.
Jenny verwelkomt u graag in haar praktijk vlakbij het centrum van ’s-Gravenzande. (Foto: PR)

Onlangs is JB Voetverzorging nieuw geopend in ‘s-Gravenzande.

JB Voetverzorging is een pedicurepraktijk waar u terecht kunt voor verschillende professionele pedicurebehandelingen en diverse fijne verzorgingsproducten voor uw voeten.

Het is belangrijk dat uw voeten in goede conditie blijven. Uw voeten dragen uw hele gewicht en leggen per jaar vele kilometers af. Daarom is het goed om ze regelmatig te laten verzorgen. Zeker als u klachten krijgt door overmatig eelt, likdoorns, kloven, ingroeiende- en/of schimmelnagels, maar ook als u bijvoorbeeld zelf niet goed meer in staat bent om uw voeten te verzorgen.

Jenny Block van JB Voetverzorging helpt u graag om uw voeten in goede conditie te krijgen én te houden.

Jenny heeft ruime ervaring en maakt graag tijd voor u voor een pedicurebehandeling met persoonlijke aandacht. Zo heeft u een heerlijk moment voor uzelf en gaat u met goed verzorgde voeten weer naar huis. Jenny geeft u ook graag advies over een goede verzorging van uw voeten.

JB Voetverzorging biedt verschillende pedicurebehandelingen aan. Zo kunt u in de praktijk terecht voor een complete voetbehandeling, een luxe voetbehandeling inclusief voetmassage of een voet- en onderbeenmassage. Maar ook voor het verhelpen van één enkel voetprobleem, de behandeling van schimmelnagels/kalknagels, wratten of het mooi lakken van uw teennagels bent u hier op het goede adres. JB Voetverzorging is ProVoet erkend. 

U kunt een afspraak maken via telefoonnummer 06-47326416 of online via de website www.jbvoetverzorging.nl. Graag tot ziens bij JB Voetverzorging!