Samenloop voor hoop en De Westlandse Ride slaan de handen ineen!

Partnerbijdrage
Op maandag 8 april is er bij Westland Wil Vooruit een kick-off.
Op maandag 8 april is er bij Westland Wil Vooruit een kick-off. (Foto: Michel Kort)

De komende editie van De Westlandse Ride 2024 zal er naast de traditionele 24-uurs rit en tourtochten ook een wandelevenement plaatsvinden. Na zeer positieve gesprekken tussen bestuursleden van beide goede doelen organisaties, heeft ‘Samen loop voor hoop’ zich bereid gevonden om de komende editie uit te breiden met een wandelgedeelte. Zo kunnen nu ook wandelaars zich inzetten om geld op te halen voor het goede doel. Dit jaar fietsen en lopen we dus voor Support Casper in de strijd tegen alvleesklierkanker.

Het wandelevenement zal bestaan uit drie tijdsblokken van elk vier uur, waar wandelaars zelf kunnen beslissen hoeveel en welke blokken er wordt meegelopen. Het eerste blok zal op zaterdagmiddag 25 mei zijn, gevolg door het tweede blok in de avond/nacht en afgesloten met een blok aan het einde van de ochtend op zondag 26 mei.

De precieze tijden hiervan en de mogelijkheid tot aanmelden volgt snel!

Ook zal de welbekende kaarsenactie weer terugkomen. Voor €5,- koop je een eigen kaars, die langs de wandelroute op het parcours van Westland Wil Vooruit zal komen te staan. Hier kan je jouw eigen boodschap op kwijt. De opbrengst komt natuurlijk volledig ten goede van het Support Casper!


De opbrengst van de kaarsenactie komt volledig ten goede aan Support Casper.

Kick-off

Over iets meer dan twee maanden is het al zover, de vijfde editie van De Westlandse Ride. Op maandag 8 april om 19.30 is er bij Westland Wil Vooruit een kick-off waar informatie aan zowel 24-uur teams, tourtocht renners als wandelaars wordt gegeven. Zien wij jullie daar ook?

Actiepagina

Een aantal weken geleden zijn we live gegaan met onze nieuwe website waar ook de inschrijvingen al een tijdje zijn geopend. Zodra je bent aangemeld, krijg je direct een actiepagina om zo donatie bij vrienden en familie op te halen voor het goede doel. Zo zetten we ons allen in om zo een mooi mogelijk gedrag op te halen voor Support Casper!