‘Wedstrijd van je Leven’ dit jaar weer voor Westlands voetbalteam?

Sport
In juni 2023 speelde Maasdijk 4 tegen FC De Rebellen 'de wedstrijd van hun leven'.
In juni 2023 speelde Maasdijk 4 tegen FC De Rebellen 'de wedstrijd van hun leven'. (Foto: YouTube/ESPN)

De spanning stijgt in de Westlandse voetbalwereld nu twee lokale teams de laatste 50 hebben bereikt voor de felbegeerde ‘Wedstrijd van je Leven’. In een verhitte competitie, bekendgemaakt tijdens het programma De Voetbalkantine op ESPN, hebben Honselersdijk 7, liefkozend ‘het zeuvende’ genoemd, en Verburch 4, beter bekend als ‘all stars’, zich weten te kwalificeren voor deze prestigieuze wedstrijd. Vorig jaar werd deze gespeeld door Maasdijk 4.

De ‘Wedstrijd van je Leven’, georganiseerd door sportzender ESPN, biedt lagere seniorenteams van amateurvoetbalverenigingen de unieke kans om het op te nemen tegen voormalige profvoetballers. Namen als Royston Drenthe, Andy van der Meijde en Kees Kwakman kunnen binnen handbereik zijn voor de gelukkige teams. Het hoogtepunt? Deze spannende confrontatie wordt live uitgezonden op ESPN, waardoor de lokale helden de kans krijgen om voor een groot publiek te schitteren.

Moordende concurrentie

Met ruim 1800 teams die zich aanvankelijk hebben ingeschreven en meer dan 30.000 uitgebrachte stemmen, is het geen verrassing dat de concurrentie moordend is. Maar Honselersdijk 7 en Verburch 4 hebben zich weten te onderscheiden en behoren nu tot de top 50. De weg naar de overwinning is echter nog niet geplaveid. Het publiek heeft nog steeds een belangrijke rol te spelen, want de uiteindelijke winnaar wordt bepaald door een combinatie van stemmen en prestaties op het veld.

Stemmen

Dus, Westlanders, het is tijd om je support te tonen! Breng je stem uit op jouw favoriete team via Wedstrijdvanjeleven.nl en help hen de ultieme droom te verwezenlijken. En markeer 12 mei alvast in je agenda, want tijdens de uitzending van de Eretribune wordt het winnende team bekendgemaakt. En wie weet, misschien is het wel jouw lokale heldenteam dat op 31 mei de strijd zal aangaan op het complex van de winnende ploeg.