Top1Toys in ’s-Gravenzande zoekt een nieuwe ondernemer

Partnerbijdrage
Voor eigenaren Susan en Chris van der Meer is het tijd om het stokje door te geven. Zij gaan de winkel en het fijne verkoopteam wel missen.
Voor eigenaren Susan en Chris van der Meer is het tijd om het stokje door te geven. Zij gaan de winkel en het fijne verkoopteam wel missen. (Foto: PR)

De speelgoedwinkel Top1Toys, gevestigd aan de Van de Kasteelestraat 22 in ’s Gravenzande, is al 27 jaar een waar begrip. De winkel wordt gerund door eigenaren Susan en Chris van der Meer en een fijn verkoopteam.

“Ja, we zijn 27 jaar geleden begonnen als Wigwam speelgoed, en we kunnen wel zeggen: Het was een heel avontuur!” vertellen Susan en Chris enthousiast.

De winkel bleek een schot in de roos! Heel veel mensen wisten al snel de weg te vinden en inmiddels staat Top 1 Toys Westland bekend om het ruime assortiment speelgoed en de goede service. Dit allemaal mede dankzij het fantastische personeel, dat er al jaren werkzaam is. Vaak krijgen wij complimenten van klanten dat ze weer zo fijn geholpen zijn.

Reden

Waarom zijn jullie op zoek naar iemand die het wil overnemen? Susan vertelt: ”Ik ben al een aantal jaar docent aan het ISW Westland Vakcollege in Naaldwijk. Hier geef ik lessen Zorg en Welzijn en ik vind het ontzettend leuk om te doen. Na mijn opleiding aan de Hogeschool Rotterdam ben ik docent geworden, Ik werk drie dagen op school en op vrijdag en zaterdag werk ik in de winkel. Verder doe ik de planning en inkoop. Alles bij elkaar is dit heel leuk, maar best druk.”

In augustus 2022 is Susan helaas in het ziekenhuis terechtgekomen met een hartinfarct en daar is het ondernemersstel erg van geschrokken. 

We hebben er heel lang over nagedacht en gewikt en gewogen

“Gelukkig gaat nu alles weer goed maar het heeft ons ook aan het denken gezet over de toekomst,” zegt Chris.

Chris heeft zelf in al die jaren ook niet stil gezeten. Naast de winkel is hij zeer druk met het in- en verkopen van campers en auto’s bij Auto van der Meer in ‘s-Gravenzande. Werken in de auto-business maakt dat je flexibel moet zijn en dat is met een winkel die 6 dagen per week open is een uitdaging te noemen. “We hebben er heel lang over nagedacht en gewikt en gewogen. De vraag is: ‘Wat willen wij, en wat zijn de mogelijkheden?’”, vertellen Chris en Susan. “We hebben gekozen om een nieuwe weg in te slaan.”

“Wij zouden het erg jammer vinden als Top 1 Toys uit ’s-Gravenzande zou verdwijnen. Wij voorzien echt in een behoefte en hopen op een enthousiaste ondernemer die het stokje van ons wil overnemen”. Onze medewerkers doen hun werk uitstekend en met plezier, maar hebben zelf niet de wens om de winkel over te nemen.

Moderne tijd

De afgelopen jaren heeft de organisatie achter Top 1 Toys laten zien dat zij meegaan met de uitdagingen die de moderne tijd met zich meebrengt. Ze zijn een fantastische steun in de rug. De juiste ondernemer kan wat dat betreft zo in een ‘rijdende trein’ stappen. “Wanneer toch blijkt dat er geen interesse is om de winkel en het pand over te nemen, zullen wij over enkele maanden overgaan tot leegverkoop”. In de tussentijd staat het pand in de stille verkoop.

“Wij willen natuurlijk al onze trouwe klanten alvast bedanken voor de klandizie en het vertrouwen in ons als Top 1 Toys Westland.”

Nieuw avontuur?

“Mocht je na het lezen van dit artikel zin hebben gekregen in een nieuw avontuur? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen je laten zien dat onze winkel je een zeer gezonde toekomst kan bieden!”

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Chris van der Meer, 06-46500132.