Monsterse zaalvoetbalvereniging verruilt ‘ouderwets’ boekje voor moderne site

Sport
Links (gele trui): René van Dijk; rechts: Jeffrey Persoon.
Links (gele trui): René van Dijk; rechts: Jeffrey Persoon. (Foto: Doeltreffend)

Monsterse zaalvoetbalvereniging hangt het nostalgisch geprinte programmaboekje in de wilgen. Hun eerste echte website is nu in de lucht. En dat biedt veel voordelen.

Twee avonden per week wordt er in De Wielepet in Monster een zaalvoetbalcompetitie gespeeld. Op maandag- en dinsdagavonden gaan de in totaal 19 voetbalteams met elkaar de strijd aan. “Na een tijdperk van tientallen jaren is er gestopt met het nostalgische geprinte programmaboekje. Eén van de actieve zaalvoetballers heeft Doeltreffend weer bij de tijd gebracht”, zo verwoordt de vereniging zelf; “Jeffrey Persoon heeft een website gerealiseerd die alle nodige informatie verschaft”. 

Nodig

“Tegenwoordig kun je niet meer functioneren als vereniging zonder een mooie website. Namens mijn werkgever, Pijl solutions uit Honselersdijk, heb ik een website gemaakt voor de vereniging. We vinden het mooi om op deze wijze de vereniging in natura te sponsoren.” De website wordt beheerd door Persoon, die vakmatig alle competenties heeft om dit te doen. Het speelschema wordt door René van Dijk (namens De Wielepet) aangeleverd. “De website is goed ontvangen, ook al is het nu nog basis; alle informatie staat erop. Alle ploegen worden voorgesteld en het wedstrijdschema is altijd up tot date. Ook kunnen de sponsors worden bekeken, immers zonder hen zou Doeltreffend niet al jaren bestaan. Later breiden de website nog verder uit,” zegt software consultant Persoon. 

Sponsors

Naast Pijl solutions maken Autobedrijf CAS, Autobedrijf Grootscholten, BG Installaties, EBT bouwservice, Force Demolition en Nederwerk Grafmonumenten als sponsors het zaalvoetballen mogelijk. De website is te vinden via: www.zvvdoeltreffend.nl.