Deze mooie fietsclub zet zich in voor de Girls Empowerment Foundation

Sport
De fietsclub voor de Girls Empowerment Foundation.
De fietsclub voor de Girls Empowerment Foundation. (Foto: PR)

De eerste wielerteams voor La Gazetta - de speciale wielerbijage bij Nieuwsblad Westland - stromen binnen. Alvast een sneakpreview: ook de fietsclub die geld inzamelt voor de projecten van de Girls Empowerment Foundation heeft zich gemeld.

Voor het tiende jaar pakt een groep mensen uit regio Westland de fiets om geld in te zamelen voor deze stichting in Kenia. de projecten van Girls Empowerment Foundation in Kenia. Dit jaar doen er maar liefst zestig deelnemers mee. Onder hen zijn ook wandelaars. Samen beklimmen ze onder meer de Col de Pailhères: een klim van maar liefst 2001 meter!

Jouw team
Wil jij jouw fietsploeg of team ook presenteren aan het hele Westland in de wielerbijlage La Gazetta? Westlandse wielrenners worden van harte uitgenodigd hun team aan te melden. Stuur je teamfoto met de namen en een korte beschrijving (maximaal 80 woorden) naar redactie.westland@rodi.nl o.v.v. ‘La Gazetta’. De foto’s moeten liggend zijn. Doe wel je best, want de allerleukste teamfoto zetten we op de voorpagina van La Gazetta! Insturen kan tot 1 mei.

De groep heeft ook al mooie plannen voor 2025: “In 2025 verleggen we onze grenzen naar waar we 500 kilometer gaan fietsen en de projecten van Girls Empowerment Foundation bezoeken!”

Meer info

Voor meer info, mail naar info@girlsempowermentfoundation.com.