Ellufkroegentocht 2023 staat weer voor de deur

Uitgaan
Foto ter illustratie.
Foto ter illustratie. (Foto: Pexels)

De Ellufkroegentocht 2023 staat weer voor de deur. Op zondag 11 juni zal de befaamde ‘Tocht der Tochten’ weer plaatsvinden in 11 kroegen van het Westland. Vanaf 11.00 uur kan er in elk van de deelnemende kroegen worden gestart.

Tijdens de Ellufkroegentocht fietsen deelnemers met een deelnemerskaart, die ze bij een van de elf kroegen kunnen halen voor €40, van kroeg naar kroeg. In elke kroeg kan een koud drankje worden gehaald. De kroegen bevinden zich in De Lier, Naaldwijk, Wateringen, Ter Heijde, ‘s-Gravenzande, Honselersdijk, Maasdijk en Kwintsheul. 

Elektrische fiets

Deelnemers kunnen er ook voor kiezen een T-shirt ter ere van deze editie te kopen. Aangekomen bij de laatste kroeg, leveren ze de deelnemerskaart in. Uit de ingeleverde kaarten wordt een winnaar getrokken die een elektrische fiets krijgt aangeboden door Kleijn Tweewielers De Lier.

11 kroegen

De deelnemende café’s zijn De Swing en De Dommerick in De Lier, De Rembrandt Pub en De Slimmerick in Naaldwijk, De Molenbar in Wateringen, De Viskeet in Ter Heijde, Biljart De Beurs en De Oase in ‘s-Gravenzande, Bij ‘t Hof in Honselersdijk, Het Wapen van Maasdijk in Maasdijk en De Jachthaven in Kwintsheul.