Groot onderhoud koelinstallaties Royal FloraHolland zit erop

Zakelijk
Het onderhoud vond plaats aan koelinstallaties aan de Elsenzijde.
Het onderhoud vond plaats aan koelinstallaties aan de Elsenzijde. (Foto: Debbie van Eijk)

Na een grondige onderhoudsbeurt aan de koelinstallaties aan de Elsenzijde in Naaldwijk, kondigt Royal FloraHolland met trots aan dat de volledige capaciteit van de koelcellen weer beschikbaar is. Het onderhoud, dat plaatsvond vanaf juli 2023, is succesvol afgerond en komt precies op tijd voor de voorjaarspiek van 2024.

Gedurende het onderhoud werden het leidingwerk van de koelinstallatie hersteld, aangesloten, getest en gevuld. De tijdelijke koeling die in en rondom de koelcellen was opgezet, is inmiddels gedemobiliseerd en verwijderd. Deze mijlpaal markeert het einde van een complex project in een uitdagende omgeving.

Uitdagende klus

“We kijken met gepaste tevredenheid terug op dit project”, aldus een woordvoerder van Royal FloraHolland Naaldwijk. “Het was een uitdagende klus, maar dankzij de nauwe samenwerking met ervaren partijen konden we de operatie veilig laten doordraaien tijdens het onderhoud. Hierdoor konden we blijven voldoen aan de verwachtingen van onze klanten wat betreft aanvoer en distributie.”

Royal FloraHolland benadrukt haar dankbaarheid aan alle betrokkenen voor hun bijdrage, begrip en geduld gedurende het onderhoudsproces.