8 superleuke lampen voor de kinderkamer

Accessoires
Mooie verlichting maakt de kinderkamer écht af.
Mooie verlichting maakt de kinderkamer écht af. (Foto: Adobe Stock)

Welke lampen zijn leuk voor de kinderkamer? Als je de kinderkamer gaat inrichten zijn er zó veel opties, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Zéker als het gaat om leuke verlichting. Geen zorgen: wij hebben 8 superleuke lampen voor de kinderkamer op een rijtje gezet! Dan hoef jij alleen nog maar te kiezen.

Een mooie lamp maakt de kinderkamer echt af. Het leuke is dat er tegenwoordig héél veel mooie lampen zijn. Of je de kinderkamer nu wil inrichten in junglestijl, indianenstijl, prinsessenstijl of Scandinavische stijl: déze lampen komen ongetwijfeld goed tot hun recht.

Leuke lampen kinderkamer: 1

Is jouw kindje gek op dieren en in het bijzonder vogeltjes? Dan is deze lamp van Dutch Dilight een leuke optie. Je kunt ‘m in verschillende kleuren bestellen, met vrolijke vogeltjes in verschillende kleuren. Wakker worden om naar school te gaan wordt met déze lamp een stuk leuker! Je shopt ‘m hier. 

Leuke lampen kinderkamer: 2

Vlieg ‘s avonds naar dromenland met deze leuke plafondlamp van een luchtschip! Op het schip zit kleine Joe. Hij waakt graag over jouw kindje als het donker is. Deze lamp is een soort klein kunstwerk dat drie verschillende lichtscenario’s mogelijk maakt. Er kan gevarieerd worden tussen een basisverlichting en warmwitte LED-nachtlampen. Je shopt ‘m hier. 

Leuke lampen kinderkamer: 3

Breng een beetje liefde naar de kinderkamer met deze mooie LED-wandlamp van IKEA. Dit mooie roze hart staat niet alleen leuk, maar is ook nog eens lekker betaalbaar. We love it! Je shopt ‘m hier.

Leuke lampen kinderkamer: 4

Met deze unieke hanglamp van het Franse R&M Coudert maak je van elke kinderkamer een paradijsje. Deze stoere brandweerwagen zal ongetwijfeld opvallen bij vriendjes en vriendinnetjes! Een eyecatcher voor kinderen die gek zijn op de brandweer. Je shopt ‘m hier.

Leuke lampen kinderkamer: 5

Zeemeerminnen opgelet! Droomt jouw kindje er ook van om Ariël te zijn? Deze leuke wandlamp is een échte eyecatcher in de kinderkamer. Wat nóg leuker is: je kunt de zeemeermin helemaal zelf samenstellen, en de haren en staart een andere kleur geven! Je shopt ‘m hier.

Leuke lampen kinderkamer: 6

Is jouw kindje een dierenliefhebber, met name van jungledieren? Dan is deze leuke wandlamp in de vorm van een olifant een must-have! De olifant geeft sfeervol licht als het ‘s avonds donker is. Je shopt ‘m hier.


Leuke lampen kinderkamer: 7

Haal de magie van de maan naar binnen met deze leuke houten wandlamp in het goud. Het sfeervolle licht geeft jouw kindje ‘s avonds een veilig gevoel. Om bij weg te dromen! Je shopt ‘m hier.

Leuke lampen kinderkamer: 8

In een echte junglekamer kan een mooie junglelamp natuurlijk niet ontbreken! Op deze hanglamp staan bijna álle jungledieren afgebeeld. Door de rustige kleuren kun je ‘m eigenlijk in elke kinderkamer hangen! ‘s Avonds, als het licht aangaat, komen de dieren tot leven... je shopt ‘m hier

Voor welke leuke lamp ga jij?

Volg ons op Instagram

Benieuwd hoe je jouw interieur elke dag een stukje mooier kunt maken? Lees onze andere artikelen en volg Rodi Wonen op Instagram en via Facebook!