Stalen deuren met glas
Stalen deuren met glas (Foto: aangeleverd)

Dit is de trend van dit moment: stalen deuren met glas!

Huis

Wat vind jij van stalen deur met glas? Steeds meer mensen kiezen ervoor om een stalen deur met glas aan te schaffen. Zij gaan mee met de trend van dit moment, waarbij we voor een luxueuze en ruimtelijke uitstraling gaan van ons huis. De stalen deuren met glas staan bekend om haar kwaliteit. Bovendien gaan ze erg lang mee. 

Soorten stalen deuren met glas

Er zijn verschillende soorten stalen deuren met glas. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor stalen taatsdeuren, stalen schuifdeuren, stalen buitendeuren en een stalen wand of raam. De keuze in stalen deuren met glas is dus erg divers. Ben je op zoek naar een stalen deur met glas? Dan is het goed om je van tevoren te laten adviseren door een expert. Je weet dan zeker dat jouw stalen deur goed aansluit op jouw interieur of exterieur. 

Voordelen stalen deur met glas 

Stalen deuren met glas hebben veel voordelen, ten opzichte van de houten deuren. Ten eerste laten metalen deuren met glas licht door en kun je het overzicht behouden over meerdere ruimtes. Daarnaast zijn stalen deuren met glas functioneel en gaan ze vaak tientallen jaren mee. Dit komt doordat staal sterk en duurzaam is. Het is hierbij wel goed om te checken met wat voor soort staal je te maken hebt, want daar zit ook nog verschil in. Nogmaals: je laten adviseren door een expert is zeker geen overbodige luxe. 

Verder zijn stalen deuren met glas erg goed te combineren met andere interieuronderdelen, zoals de stalen trap of een modern, ruimtelijk keukenblok. Tot slot kun je stalen deuren met glas in allerlei soorten ruimtes laten plaatsen, bijvoorbeeld in woningen, kantoorpanden, maar bijvoorbeeld ook in winkelpanden of horecagelegenheden. Stalen deuren met glas zijn multifunctioneel en op meerdere manieren inzetbaar. Wil je liever een iets lichtere deur? Dan zou je ook kunnen kijken naar aluminium deuren.

Stalen deuren met glas aanschaffen

Wil jij stalen deuren met glas aanschaffen, maar weet je nog niet welke deuren het meest geschikt zijn in jouw situatie? Laat je dan adviseren door experts. Bij Steellife in Nunspeet staan ze graag voor je klaar om je te voorzien van het beste advies. De vakmensen van Steellife meten eerst alles op, maken vervolgens jouw stalen deur op maat en komen het dan plaatsen op een dag wanneer het jou uitkomt. Helemaal ontzorgd dus! 

Afbeelding
Zó houd je de bodem van de tuin gezond Tuin 25 jun, 10:00
Afbeelding
Maak je huis klaar voor de zomer: 5 tips Huis 24 jun, 10:00
Afbeelding
Dít kost een hybride warmtepomp Duurzaam 23 jun, 12:00
Afbeelding
Lekker loungen met déze tuinmeubels Tuin 22 jun, 12:00
Afbeelding
Interieurtip van Suus: keuken make-over Huis 21 jun, 12:00
Afbeelding
Woontrend: de lamp in de spotlight Huis 20 jun, 10:00
Afbeelding
Deel de make-over van je huis! Huis 18 jun, 15:00
Afbeelding
Tips om een studio leuk én praktisch in te richten Huis 17 jun, 10:00
Afbeelding
Ontdek duurzaam wonen in een camper Duurzaam 16 jun, 10:00
Afbeelding
Maak strijken weer leuk! Accessoires 15 jun, 14:00
Afbeelding
Interieurtip van Suus: trucjes met verf en kleur Huis 14 jun, 14:00
Afbeelding
Woontrend: meubels met marmerfolie Accessoires 13 jun, 10:26
Afbeelding
Inspiratie: schitterende oosterse lampen Accessoires 11 jun, 10:00
Digitale krant

    Agenda

Het laatste nieuws uit Wonen

Op Rodi Wonen volg je het laatste nieuws uit Wonen. Rodi Wonen informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Wonen

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Wonen in je mailbox.