Leer Nederlands in Taalcafé de Sluis

Algemeen
De waardecheque voor 8 laptops.
De waardecheque voor 8 laptops. (Foto: Aangeleverd)

Tijdens een bijeenkomst van vier Zaanse politieke partijen kreeg Taalcafé de Sluis uit het Arie Lemsfonds van de Partij voor de Arbeid acht laptops aangeboden. Deze laptops gaat de Sluis gebruiken in de binnenkort te starten (t)huiswerkklas. 

Dat wij van de Sluis heel blij zijn met deze gift liet voorzitter Margriet de Vries in haar dankwoord aan Piet Oudega van het Arie Lemsfonds duidelijk blijken. Als dank voor deze gift werd het New Moon Orchestra bereid gevonden namens Taalcafé de Sluis deze bijeenkomst muzikaal te omlijsten.

Zomerkleding voor heren

Dit zonnige weer vraagt om korte broeken en T-shirts. Jammer genoeg zijn nu net amper wat van ... Daarom: wie een korte broek overheeft, een T-shirts, een sportsetje, slippers, zomerschoenen, alles wat je als man zelf ook aantrekt met dit weer is welkom! Alleen voor HEREN! Maat S, M en L. 

Brengen mag naar de noodopvang in de Achtersluispolder. De kledinguitgifte is elke maandag en woensdagochtend, maar afgeven bij de beveiliging van de boot vlakbij Rijshoutweg 12 in Zaandam mag ook. Of breng het naar de Rozenhof, elke doordeweekse dag tussen 12 en 16 uur, zeg erbij dat het voor heren is, dat scheelt sorteerwerk.

Ladiesnight

Tenslotte staat voor 21 mei een Ladiesnight op de agenda in Sluis Zaandam. Meer informatie: info@taalcafedesluis.nl. Donaties zijn welkom op rekeningnummer NL10 RABO 0319 0562 52 ten name van Stichting Zaandamse Gemeenschap.