Vier Valentijnsdag in het Zaantheater

Uitgaan
Strangley Familiar is de nieuwe surreële en humorvolle voorstelling van het gezelschap Jakop Ahlbom Company.
Strangley Familiar is de nieuwe surreële en humorvolle voorstelling van het gezelschap Jakop Ahlbom Company. (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - Bericht aan iedereen die met vlinders in z’n buik rondloopt en op zoek is naar een romantisch idee om zijn/haar geliefde te verwennen op Valentijnsdag. De romantiek is op 14 februari haast tastbaar in het Zaantheater bij het Valentijns-arrangement en de voorstelling Strangely Familiar. 

Begin je avond romantisch en geniet van de liefde tijdens het Valentijns-arrangement op 14 februari. Voor een bedrag van €12,50 voor twee personen geniet je van een mini-champagneflesje, aardbeien in chocoladedip, twee roze mini-donuts en twee mini-macarons. Proost op de liefde en laat de romantiek bloeien.

Slapstick, magie en visuele effecten

Op deze avond kun je ook de voorstelling Strangley Familiar bekijken. Dit is de nieuwe surreële en humorvolle voorstelling van het gezelschap Jakop Ahlbom Company. Het gaat om een mix van mime, dans, slapstick, muziek, magie en visuele effecten. Het leven van een man wordt op zijn kop gezet wanneer zijn dubbelganger verschijnt. Hij is alles wat de man niet is en berooft hem van de aandacht waarnaar hij verlangt. Terwijl niemand de gelijkenis ziet, probeert de man uit deze miserabele situatie te vluchten.

Inspiratiebron

Strangely Familiar is mede geïnspireerd op de dystopische werkelijkheid van de serie ‘Severance’ van onder meer Ben Stiller en de absurde films van Roy Andersson. Ook is Dostjevski’s novelle ‘De Dubbelganger’ een belangrijke inspiratiebron geweest.

Kijk voor meer informatie en kaarten op https://zaantheater.nl/nl/theater/agenda/seizoen-2023-2024/jakop-ahlbom-company/

Vul je hart met liefde op Valentijnsdag...