Zaanse zakenvrouwen ‘pakken de power’ met discipline expert

Werken
Denise Laan, discipline expert, en bekend van tv-programma Hunted, geeft een powertalk over veerkracht en leiderschap als ondernemer.
Denise Laan, discipline expert, en bekend van tv-programma Hunted, geeft een powertalk over veerkracht en leiderschap als ondernemer. (Foto: aangeleverd)

KROMMENIE - De Zaanse zakenclub ZaanLinQ houdt op dinsdag 27 september een meeting voor leden en introducees. Daarbij geeft Denise Laan, discipline expert, en bekend van tv-programma Hunted, een powertalk over veerkracht en leiderschap als ondernemer. Dit wordt gedaan onder de titel Pak die Power!

Spreekster Denise Laan heeft aan het bestuur van de zakenvrouwenclub een powertalk beloofd die ze ‘never nooit’ meer gaan vergeten. Toen Denise Laan na de middelbare school de wijde wereld in trok, legde zij de basis voor haar verdere loopbaan en leven. Bij de Koninklijke Marine leerde zij over samenwerking, zelfstandigheid, discipline en het grote genieten van vrijheid. Vier prachtige jaren in de buitenlucht, op een stoer schip, avonturen beleven en hard werken. Tijdens haar tijd op de Politieacademie, schudde zij alle heftige incidenten van zich af als trainer in Amsterdamse sportcentra.

Mentale tools

Na vijf jaar als hoofdagent op straat kroop het bloed waar het niet gaan kon. Denise stond aan de wieg van het opleidingsprogramma ‘Professionele Weerbaarheid’ en werd al snel geroemd door haar vriendelijke en tegelijkertijd daadkrachtige manier van training geven. Denise: “Door het geven van de training Mentale Kracht aan politiemensen, kwam ik zelf ook dagelijks in aanraking met de mentale tools. De ervaringen en verhalen die ik hoorde inspireerden mij om me verder te ontwikkelen. Als mens, als trainer en als spreker.’’

Denise heeft met haar energie, creativiteit en voorliefde voor vitaliteit een geheel eigen manier van luchtig leven gevonden, die ontzettend verslavend werkt als je haar eenmaal leert kennen.

Aanvang en tickets

De inloopt begint om 19.00 uur, een half uur later begint de lezing. Locatie is De Vermaning, Noorderhoofdstraat 46 in Krommenie. Kosten € 15,00 voor deelneemsters van ZaanLinQ en € 20,00 voor introducees. Kaarten via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/deniselaan

De mogelijkheid bestaat jezelf eenmalig aan te melden als introducee. Wil je ontdekken of het netwerk ZaanLinQ iets voor jou is? Kom 27 september een keer de sfeer proeven en ontmoet andere ZaanLinQ deelneemsters en het bestuur.