Winnaars Level Up! in AFAS Stadion

Algemeen
Gamen onder toeziend oog van eSporters Dani Visser en Jens van der Flier.
Gamen onder toeziend oog van eSporters Dani Visser en Jens van der Flier. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Ruim 180 leerlingen van de groepen 5 en 6 van verschillende basisscholen waren vorige week aanwezig in het AZ Stadion om het programma Level UP! af te sluiten. Leerlingen van de Hasselbraam, De Vaart, Het Kompas, De Phoenix, De Vlindertuin en de St. Josephschool deden mee aan het programma over bewust en positief gamen. De klassen waren de winnaars van Level Up! en plaatsten zich zo voor het Challenge Event.

Tijdens een speurtocht zaten de kinderen achter de desk in de persruimte. (Foto: aangeleverd)

Onder het toeziend oog van AZ’s eSporters Dani Visser en Jens van der Flier speelden de kinderen FIFA. Ze scoorden punten in de sportschool waar de spelers normaal hun warming up doen. Tijdens een speurtocht zaten de kinderen achter de desk in de persruimte om een zelfbedacht permoment na te spelen en namen daarna een kijkje in de kleedkamer. Ook mochten ze pingpongen in het spelershome. 

Level Up!

AZ en Bibliotheek Kennemerwaard bundelen hun krachten met de gave lessenreeks Level Up! en is opgezet door AZ en Bibliotheek Kennemerwaard. Het programma bestaat uit een kick-off voor ouders en docenten en vijf (online) lessen van een uur gegeven door een consulent van de bibliotheek. De winnende klassen mogen meedoen aan het afsluitende Challenge Event in het AZ-stadion. Meer informatie over het programma en aanmelden voor volgend seizoen vind je op www.startlevelup.nl.