Waardijk nieuwe hoofdsponsor Wandel4daagse Alkmaar

Algemeen
Waardijk Schoenen nieuwe hoofdsponsor Wandel4daagse Alkmaar.
Waardijk Schoenen nieuwe hoofdsponsor Wandel4daagse Alkmaar. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Waardijk Schoenen is de nieuwe hoofdsponsor van de Wandel4daagse Alkmaar, waarvan dit jaar alweer de vijftiende editie plaatsvindt. De Alkmaarse schoenenwinkel en Sportorganisatie Le Champion slaan de handen ineen om in de komende jaren, middels hun gedeelde liefde voor wandelen, verder te bouwen aan het populaire Alkmaarse wandelevenement. De 4daagse vindt plaats van woensdag 14 tot en met zaterdag 17 juni.

Event Manager van de Wandel4daagse Alkmaar, Jeroen Wouda: “Bij de vorige editie van de Wandel4daagse Alkmaar hebben wij flinke stappen gezet in de verbinding van het evenement met de binnenstad van Alkmaar. Voor ons is het dan ook erg belangrijk dat Alkmaarse ondernemers de 4daagse omarmen. Waardijk Schoenen laat zien dat zij er samen met ons een Alkmaars wandelfeestje van willen maken en daar zijn wij maar wat trots op.” Waardijk Schoenen is al meer dan 175 jaar ondernemer in Noord-Holland. 

Inschrijven

Inschrijven is mogelijk tot en met 31 mei of tot het deelnemerslimiet is bereikt, via www.wandel4daagsealkmaar.nl. Voor iedereen is er een route, met maar liefst vijf verschillende afstanden per dag: 8,5, 15, 20, 25 of 40 kilometer.