Jubileumseizoen dameskoor Zanglust

Nieuws

OUDORP - Het dameskoor Zanglust bestaat komend jaar 50 jaar. Een bijzonder jubileum en dat vieren zij 22 april 2018 met een extra feestelijk concert in De Terp aan Kerklaan 4 in Oudorp. Het nieuwe seizoen van Zanglust gaat woensdag 30 augustus van start.
Zanglust bestaat uit 32 enthousiaste 50-plusleden. Onder leiding van dirigente Marja Boerke, en met begeleiding van pianiste Ineke Verbaan, wordt er wekelijks gerepeteerd op de woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur in De Terp. Zanglust is echter geen kerkkoor. Het repertoire is heel divers: licht klassiek, stukken uit musicals, volksliedjes, maar af en toe ook een moderne noot. Er wordt meestal driestemmig gezongen in verschillende talen.
Het nieuwe seizoen begint woensdag 30 augustus met het instuderen van het nieuwe repertoire. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Kom op een van de eerste repetitie-avonden langs om te ervaren hoe mooi en gezellig samen zingen is. Stuur voor meer informatie een e-mail naar: petra.schreiber01@gmail.com of tel 072-5156928. Zie ook: dameskoor-oudorp.jouwweb.nl