Cultureel Eetcaféin Buurthuis De Wachter

Nieuws

ALKMAAR - Het allereerste Cultureel Eetcafé vindt dinsdag 14 november plaats in Buurthuis De Wachter aan het Oudorperdijkje in Alkmaar. Tijdens het eetcafé serveren nieuwe Nederlanders een heerlijk en betaalbaar gerecht die zij zelf bereid hebben. Zij eten gezamenlijk mee met de bezoekers.
Het Cultureel Eetcafé is een samenwerking tussen VIP Werk en Buurthuis De Wachter en is erop gericht om nieuwe Nederlanders te ondersteunen en begeleiden bij hun participatie en integratie. Meedoen en thuis voelen is hierbij van essentieel belang.
Het Cultureel Eetcafé is een sociaal initiatief waarbij nieuwe Nederlanders met affiniteit voor horeca vrijwillig bij elkaar komen om te koken. Werken in het Culinaire Eetcafé biedt hen de mogelijkheid ervaring op te doen en talenten verder te ontwikkelen.
In de periode van dinsdag 14 november tot en met dinsdag 19 december vindt het Cultureel Eetcafé elke dinsdag in buurthuis De Wachter plaats. Aanvang 12.30 uur en voor € 5,50 kan men genieten van een heerlijk voor- en nagerecht. Reserveren is nodig in verband met het beperkte aantal zitplekken en kan tot twee dagen van te voren via info@vipwerk.nl. Geef in de reservering naam, telefoonnummer en met hoeveel personen.