Wonen tussen het groen of aan het water

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Een unieke plek om te wonen in de bekende wijk De Draai in Heerhugowaard. Waar tot voor kort nog aardappelvelden en zonnebloemenvelden waren en schapen rustig graasden, zal binnenkort het nieuwste wijk(je) in De Draai verrijzen. Dit gedeelte, genaamd Nieuwe Oogst, bevindt zich in het noordelijke deel van De Draai nabij de Oostdijk. In totaal worden er 136 grondgebonden woningen en 12 appartementen gerealiseerd in verschillende categorieën en woonproducten.

Een landelijke uitstraling met een natuurlijke en rustige omgeving door het vele groen en de mogelijkheid van wonen aan het water. Zo komt dorps wonen weer tot leven.

Nieuwe Oogst is direct verbonden met een brede groene parkzone, waardoor bewoners gemakkelijk toegang hebben tot de omgeving om te ontspannen en te recreëren. Bij de ontwikkeling van het plan is dan ook veel zorg besteed aan de inrichting van de openbare ruimte, met talrijke bomen, perken en diverse plantsoorten. Met speciale aandacht voor gezinnen is de wijk zeer kindvriendelijk en overzichtelijk ingericht zo kunnen kinderen in hun eigen wijk en in het park genieten van de vele (natuur)speelplekken. De entree van de wijkt ligt aan de Korenbloemstraat die midden door de wijk meandert en verbonden met de woonkavels de wijk ontsluit voor bestemmingsverkeer.

Pro6 ontwerpt en ontwikkelt in Nieuwe Oogst 90 woningen en 12 appartementen. Fase 1 van dit unieke plan bestaat 54 koopwoningen en is onderverdeeld in 7 prachtige vrijstaande villa’s, 6 twee-onder-een-kapwoningen waaronder een levensloop variant, 21 eengezinswoningen in diverse beukmaten, 4 levensloopwoningen, 4 prachtige eengezinswoningen in 2 bouwlagen en 12 betaalbare appartementen. De tuinen zijn lekker ruim en de verkaveling is royaal vormgegeven om u dat vrije gevoel te geven.

Kortom een heerlijke plek om te wonen! 

www.nieuweoogst-heerhugowaard.nl

Kenmerken Nieuwe Oogst

· 90 grondgebonden woningen

· 12 appartementen

Fase 1

· 42 woningen

· 12 appartementen

· Start verkoop: maart

· Start bouw kwartaal 3/4 2024

· Bouwtijd circa 1 jaar

Aannemer: Kuin BV

Ontwikkeling en Architectuur: Pro6

Contactpersoon Pro6:

Benjamin Faber benjamin@pro6vastgoed.nl

0615947414