Wie wint 100.000 euro? Slimme puzzelaars gezocht!

Partnerbijdrage
Een educatieve en vermakelijke activiteit voor alle leeftijden
Een educatieve en vermakelijke activiteit voor alle leeftijden (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - In een unieke draai aan stedelijke verkenning en culturele betrokkenheid lanceert Kracht om te Veranderen de ‘Parel van Grote Waarde Schattenjacht’, een gratis innovatieve app die inwoners en bezoekers uitnodigt om de rijke geschiedenis en verborgen juweeltjes van de stad Alkmaar te ontdekken. Deze digitale ervaring belooft niet alleen een verrijkende ontdekkingstocht door de stad, maar stelt ook de scherpzinnigste puzzelaars in staat om een prijs van 1000,00 euro te winnen.

De app biedt maandelijks nieuwe uitdagingen die variëren van raadsels en nonogrammen tot locatie-gebonden opdrachten. Het initiatief moedigt deelnemers aan om de historische straten van Alkmaar op een interactieve manier te verkennen, waardoor het zowel een educatieve als vermakelijke activiteit wordt voor alle leeftijden.

Deze moderne schattenjacht, toegankelijk via www.krachtomteveranderen.nl/schat, is geschikt als familie of vriendengroep activiteit en brengt de lokale geschiedenis tot leven op een leuke, verrijkende manier. Terwijl de jacht op de schat deelnemers door het hart van Alkmaar leidt, belooft het initiatief niet alleen de kennis over de stad te verdiepen, maar biedt het ook de kans op een aantrekkelijke geldprijs.

 Meer informatie: info@krachtomteveranderen.nl