Gomes opent nieuwe vestiging volledig gericht op Mercedes-Benz occassions in Alkmaar

Partnerbijdrage
Net voor de start van de jaarlijkse paasshow heeft Mercedes-Benz dealer Gomes Noord-Holland een tweede vestiging in Alkmaar geopend.
Net voor de start van de jaarlijkse paasshow heeft Mercedes-Benz dealer Gomes Noord-Holland een tweede vestiging in Alkmaar geopend. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Net voor de start van de jaarlijkse paasshow heeft Mercedes-Benz dealer Gomes Noord-Holland een tweede vestiging in Alkmaar geopend. Op bedrijventerrein Boekelermeer biedt Gomes een groot deel van het occasionaanbod aan onder het kwaliteitslabel Mercedes-Benz Certified. 

De paasshow van Gomes kent een rijke traditie als het gaat om veel voordeel en een grote voorraad. Van 28 maart tot en met 1 april krijgen bezoekers afhankelijk van het model maximaal € 2.500,- extra inruilkorting én 36 maanden garantie. Op de vestiging in Aalsmeer en op de nieuwe occasionvestiging in Alkmaar vindt de klant 350 premium Mercedes-Benz Certified voertuigen. Dit jaar presenteert Gomes op de vestiging in Alkmaar voor het eerst ook Certified bedrijfswagens.

Mercedes-Benz Certified

Mercedes-Benz Certified is het erkende label voor gebruikte personen- en bedrijfswagens. Deze voertuigen zijn uitvoerig door Gomes gecontroleerd, zijn maximaal zes jaar oud en hebben een kilometerstand tot 150.000. Het grote aantal personen- en bedrijfswagens (minimaal 120!) centraal op één locatie is uniek in Nederland. Ook uniek is het jaar extra garantie dat Gomes toevoegt. Bij Gomes ontvangt de klant niet 2 maar 3 jaar garantie op een Mercedes-Benz Certified personen- of bedrijfswagen.

Jubileumjaar

Het pand aan de Koraalstraat 4 is voor Gomes Noord-Holland de tweede vestiging in Alkmaar. Gomes viert dit jaar het 90-jarig bestaan en is onverminderd actief in de regio. Algemeen Directeur Peter Gomes: “Het openen van deze occasionvestiging bewijst dat wij altijd kritisch kijken hoe we de klant nog beter kunnen bedienen. We zijn er trots op dat we in dit jubileumjaar weer een mooie, nieuwe mijlpaal in onze geschiedenis kunnen bijschrijven. Het is een prachtig occasioncentrum voor Alkmaar en omstreken.”

Meer informatie: www.gomes.nl/show