Tip: de lekkerste oliebollen van Alphen aan den Rijn 2022 vind je hier!

Algemeen
De lekkerste oliebollen van Alphen? Een overzicht!
De lekkerste oliebollen van Alphen? Een overzicht! (Foto: Rodi Media)

ALPHEN AAN DEN RIJN – Waar staan de beste oliebollenkramen in Alphen aan den Rijn? We zetten onze favoriete locaties op een rij, zodat jij niet alleen tijdens Oud & Nieuw maar ook nu al weet waar je de lekkerste oliebollen van Alphen scoort!

Lees ook: Zelf oliebollen maken, het ultieme recept

Waar haal je in Alphen aan den Rijn lekkere oliebollen? Ieder zijn smaak natuurlijk, maar een overzicht van de favorieten van onze redactie vind je hieronder (in willekeurige volgorde). 

Mis je nog locaties in de lijst? Geef dat dan door via het Alphens Nieuwsblad op Facebook!

Beste oliebollen Alphen aan den Rijn

Oliebollenkraam De Baronie & Station Alphen a/d Rijn

De oliebollen van deze kraam krijgen maar liefst 4,9 van de 5 sterren, en dat snappen wij! Ook onze redactie smult van deze Alphense oliebollen én meer! Gevestigd bij het station en winkelcentrum De Baronie. Openingstijden:

- Dinsdag t/m vrijdag: 10.30 uur - 18.00 uur

- Zaterdag: 10.00 uur - 17.00 uur

- Zaterdag (De Baronie): 12.00 - 17.00 uur

oliebollen beste lekkerste oliebollen alphen aan den rijn 2022
Waar haal jij de lekkerste oliebollen? - beeld: Rodi Media

Kabalt’s Oliebollenkraam

Volgens een van onze redacteuren haal je de beste oliebollen van Alphen aan den Rijn bij Kabalt’s Oliebollenkraam (gevestigd in De Herenhof & aan de Euromarkt naast Gamma). De oliebollen en andere lekkernijen van Kabalt zijn al ruime tijd een begrip in Alphen. Dagelijks haal je er je oliebollen van 10.30 uur tot 18.00 uur. 

OliebollenAlphen

Liever oliebollen laten bezorgen op 31 december? Dan tippen we je graag OliebollenAlphen.nl. Bestel snel jouw favoriete lekkernijen, kies zelf je bezorgmoment (op Oudjaarsdag tussen 14.00 uur en 18.00 uur) en smullen maar!