Alphense Summercamp 2022 staat voor de boeg

Cultuur
Een eerdere editie.
Een eerdere editie. (Foto: website Summercamp Alphen aan den Rijn)

ALPHEN - Ook dit jaar heeft het Alphense Summercamp weer plaats voor alle kinderen tussen 7 en 16 jaar oud. Van maandag 11 juli tot en met vrijdag 15 juli staan sport, spel en plezier en weer allerlei avontuurlijke, bijzondere en vernieuwende activiteiten, in samenwerking met allerlei verenigingen uit Alphen aan den Rijn centraal. Er zijn 2 edities, de eerste én de laatste week van de zomervakantie.

Dagelijks van 09.30u tot 15.30u en op donderdagavond van 18.00 - 22.00u een bonte avond en eindfeest. Voor iedereen die 9 of ouder is een overnachting in je eigen tent op het Summercamp kampeerterrein.

De hele week Summercamp kost slechts 119 euro en dat is inclusief eten/drinken, alle activiteiten en begeleiding.

En voor alle deelnemers die buiten Alphen vandaan komen en willen meedoen, informeer naar de mogelijkheden om met de taxibus te worden opgehaald in je woonplaats en ’s middags weer thuisgebracht te worden.

Nieuw: De Creatieve Editie

Wil jij je zomervakantie spetterend afsluiten en vind je ’t leuk om artistiek en creatief bezig te zijn? Doe dan mee van 15 t/m 19 augustus met onze creatieve editie en leer o.a. hoe je een muzieknummer schrijft, een dans-choreografie maakt en een videoclip opneemt! En natuurlijk nog veel meer leuke sport- en spelactiviteiten in deze heerlijke vakantieweek. Geef je alvast op via de site van www.alphensesterren.nl! Neem bij vragen of voor meer informatie gerust contact op met Remco Reij via telefoonnummer 0618555904 of een mail naar info@alphensesterren.nl.