Wintergames spelen voor een prijs

Nieuws
Voor iedere gamer is er wat wils.
Voor iedere gamer is er wat wils. (Foto: aangeleverd)

ALPHEN AAN DEN RIJN- Iedere gamer kan sinds maandag 27 december tot en met 9 januari elke dag meedoen met de Online Wintergames op esportsnederland.nl met een prijzenpot van 2500 euro. “De kerstvakantie wordt dit jaar ondanks de restricties alsnog een feest, dankzij de online wintergames”, vertelt eigenaar Thomas Runhart.

“Voor iedereen is er een leuk gametoernooi om aan mee te doen: Van Rocket League tot Valorant. Het wordt een gezellige reeks aan toernooien en alle actie is te volgen via live uitzendingen op twitch.tv/esportsgamearena. Nodig al je vrienden uit en strijd samen voor een totale prijzenpot”, vervolgt Runhart. “Met meer dan 10 verschillende games hebben we de belangrijkste esports titels gecovered. Met een totale prijzenpot van 2500 euro in cash en prijzen, is er flink wat te winnen tijdens de Online Wintergames. Het is mogelijk om aan meerdere toernooien mee te doen en er zo helemaal een feest van te maken. Tijdens de dagelijkse livestreams worden ook prijzen weggegeven.”

Op oudjaarsavond is het helemaal feest voor FIFA fans. Er is een PS4 en PS5 toernooi met een monsterlijke prijzenpot. Er wordt in de PS4 editie een PlayStation 5 weggegeven en in de PS5 editie 500 euro Game Mania tegoed.

Over Esports Game Arena

Esport Game Arena is vier jaar geleden opgericht door Runhart, geboren vanuit het idee dat gamers elkaar ontmoeten en niet alleen thuis aan het spelen zijn. In de Raadhuisstraat hebben zij hun ‘honk’ gevonden. Het is een evenementenlocatie inclusief bar met alle faciliteiten voor gamefans. Er zijn PlayStations, Nintendo’s en PC’s te vinden, maar ook een pooltafel, tafelvoetbal en darts. Verder hebben verschillende game-evenementen en esportstoernooien plaats. Voor degenen die wat minder bekend zijn met het gamen, werden er leuke evenementen, teamuitjes en borrels georganiseerd om op deze manier kennis te maken. Door corona gaat dat momenteel niet door. De locatie bevindt zich op 5 minuten loopafstand vanaf het treinstation Alphen aan den Rijn.

Gegevens

Esports Game Arena
Website: esportsgamearena.nl
Facebook: www.facebook.com/esportsgamearena
Twitter: twitter.com/esportgamearena