Kaartverkoop The Cube van start

Nieuws
The Cube start met de kaartverkoop voor 'Boskoop forever Young'.
The Cube start met de kaartverkoop voor 'Boskoop forever Young'. (Foto: The Cube)

BOSKOOP- Op de dag dat Boskoop officieel 800 jaar bestaat begint de club The Cube met de voorverkoop van de eerste avond onder het moto ‘Boskoop Forever Young’. De eerste avond waarvoor nu de kaartverkoop start is op 8 april. Het zijn in het totaal 3 avonden met zo’n 16 optredens waaraan bijna 200 mensen aan meewerken.

Het is al bijna een jaar geleden dat vijf leden van Boskoopse bands, Cees van Veen, Sjaak Seegers, Rene van den Berg, Art Verzijl, Sjaak de Jong en 3 vrijwilligers van The Cube Luca van Delde, Michel Blanken en Jan Boer bij elkaar zijn gaan zitten met de vraag: “wat gaan we doen met Boskoop 800 jaar?”. Al snel ontstond het idee om een of meerdere avonden te houden met Boskoopse bands van vroeger en nu.

Burgemeester Liesbeth Spies en de oud-burgemeester Coos Rijsdijk verrichten samen de aftrap. Hierna kan het publiek luisteren naar de muziek van bands als van Dattum, Weenie and the Jugs, Pop-In-Koor met Tommy, Chill en Brock.

Tweede avond

De tweede avond op 11 juni begint al in de middag. Aanwezigen kunnen tapas eten als de Boskoopse band Tapas speelt. Dit doen ze in samenwerking met het Keldertje. “Die avond begint met een reünie voor bands en staan we stil bij de muzikanten die ons ontvallen zijn. Hiervoor is een speciaal muziekstuk geschreven. Ook wordt er aan gewerkt om de LP die ooit is uitgebracht door Forest, Weenie and the Jugs, Ramblin Band en Rivendel nieuw leven in te blazen door hem nog één keer live te spelen. Verder zijn ook nog eens Waardeloos, D.I.N.S. dag en Now What van de partij”, meent de club. De kaartverkoop voor deze avond begint in mei.

Slot

De slotavond is op 19 november. Dan betreden bands als Jatwerk, Art’s Includid, Willemijn en Koen, Gonzo en Hardzat het podium. De kaartverkoop voor deze avond begint in oktober.

Opbrengsten

Met de opbrengst van de kaartenverkoop is er op 14 oktober een benefietconcert speciaal voor cliënten van onder andere Tom in de Buurt en de st. Philadelphia. Voor deze mensen en hun begeleiders treedt de Nieuwkoopse zanger Marco de Hollander op.

Verkoop

Kaarten zijn te verkrijgen op de website en Facebookpagina van The Cube en zolang de voorraad strekt bij Primera in Boskoop. Op donderdagavonden van 19.30 uur tot 20.30 uur in The Cube zelf. Het adres is Reijerskoop 4A.