Inschrijven Alphense Jaarmarkt 2022 geopend

Nieuws
Vorig jaar ging de jaarmarkt toch niet door.
Vorig jaar ging de jaarmarkt toch niet door. (Foto: Archief)

ALPHEN AAN DEN RIJN- Het inschrijven voor een marktkraam op de Alphense Jaarmarkt op woensdag 21 september is van start gegaan. Inschrijven kan via Dynamic Promotions.

“Het bestuur van de Jaarmarkt kijkt er enorm naar uit om samen met Dynamic Promotions een ouderwets gezellige Jaarmarkt te houden”, meent het bestuur. De evenementenorganisatie is de nieuwe sponsor van de markt in de gemeente. Via de website van is er de optie om voor een braderie, food of curiosa/tweede hands/vereniging kraam in te schrijven. 

Voor meer informatie kunt u naar de website: https://www.dynamicpromotions.nl/marktenlijst/.

De markt

De Jaarmarkt ging vorig jaar niet door vanwege de coronamaatregelen. Normaal heeft de markt traditiegetrouw plaats op de derde woensdag in september en is het de grootste jaarmarkt in Nederland. Van 10.00 tot 17.00 uur is er een diversiteit van vele soorten en maten kramen, standwerkers, foodtrucks en activiteiten te vinden in het hartje centrum van Alphen aan den Rijn. Alle kramen staan langs de Oude Rijn opgesteld. 

Naast de vele kramen, is er op diverse punten ook muzikale invulling van verschillende lokale en regionale band in allerlei muziekstijlen.