‘Uitslapen vind ik echt heerlijk’

Nieuws
Eigenaar Ahmed Akin helpt zijn klanten graag met een goed advies.
Eigenaar Ahmed Akin helpt zijn klanten graag met een goed advies. (Foto: Remond Wulff)

In de rubriek ‘Het lokale gezicht van…’ leren we ondernemers uit onze regio van een andere kant kennen. In deze aflevering: Ahmed Akin en Wouter Molenaar van Passie voor Slapen Alphen aan den Rijn.

Robbert Roos

ALPHEN - U staat er wellicht niet dagelijks bij stil; maar wist u dat wij mensen gemiddeld zo’n vijftig uur per week slapen? Dan is een goed bed van groot belang. Want als uw bed niet lekker ligt, dan komt u niet goed in slaap en bent u de volgende ochtend niet goed uitgerust. Daarom is een goed slaapadvies ook zo belangrijk. Dat krijgt u bij Passie voor Slapen in Alphen aan den Rijn.

Eigenaar Ahmed en slaapexpert Wouter weten als geen ander hoe belangrijk een goede nachtrust is en adviseren u dan ook graag bij de aankoop van een nieuw bed of inrichting van uw slaapkamer. “Bij ons vindt u alles voor een gezonde nachtrust, en alle bekende merken onder een dak”, vertelt Ahmed trots. “Niet alleen matrassen en complete bedden, maar ook hoofdkussens, dekbedden en accessoires.” Hoe een bed eruit ziet, zegt niets over de kwaliteit van het bed. “Het belangrijkste van elk bed is natuurlijk het ligcomfort en de kwaliteit”, vertelt Wouter. “Een bed moet ergonomisch verantwoord, comfortabel, mooi en duurzaam zijn. In onze teststudio kunt u alles op het gemak zelf uitproberen en ervaren hoe een bed of matras aanvoelt. Misschien heeft u wel lichamelijke klachten waar u rekening mee moet houden. Het belangrijkste is dat uw nieuwe bed gewoon lekker en gezond slaapt.”

Voor een goed slaapadvies nemen Ahmed en Wouter graag de tijd. “Tijdens een uitgebreide intake lopen we samen met u een stappenplan door om te inventariseren welke wensen of eisen u heeft.” En dat stopt niet bij het bed en de matrassen. “Wij helpen onze klanten ook met de complete inrichting van de slaapkamer met een styling- of interieuradvies om de slaapkamer helemaal aan te laten sluiten bij uw manier van leven.” Met een keur aan bekende merken, het eigen huismerk en een goede prijs/kwaliteitverhouding heeft Passie voor Slapen een bed voor iedereen en elk budget. 

Als u eenmaal een keuze heeft gemaakt, verzorgt Passie voor Slapen ook de levering, en montage van uw nieuwe slaapkamerinrichting, en worden het oude bed en matrassen voor u afgevoerd om te worden gerecycled. Als alles eenmaal is geplaatst, wordt er altijd even nagebeld of alles naar volledige tevredenheid is gegaan en of de aankoop bevalt.  “U mag bij ons 100 dagen proefslapen”, vertelt Wouter. “Dit houdt in dat, mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn over de aankoop, dat wij deze zonder bijkomende kosten voor u omruilen.” Door deze garantie is een ‘miskoop’ echt onmogelijk. Klanten waarderen Passie voor Slapen dan ook met het cijfer 9,3. “Veel van onze klanten komen uit Alphen aan de Rijn en omgeving”, vertelt Wouter. “Daarom is persoonlijk contact zo belangrijk voor ons.” Tot slot willen we graag weten wat Wouter het liefste in zijn vrije tijd doet. “Uitslapen vind ik echt heerlijk. Zo geniet ik optimaal van mijn bed en komt ik helemaal tot rust.” Ook als ondernemer in deze rubriek? Neem contact op met alphensnieuwsblad@rodi.nl.

Ahmed Akin en Wouter Molenaar

Slaapexpert Wouter Molenaar en Ahmed Akin hebben beiden een enorme passie voor slapen.