Oldtimerdag Alphen aan den Rijn 2023: dit staat op de planning!

Nieuws
Het wordt weer ouderwets gezellig op 16 september 2023!
Het wordt weer ouderwets gezellig op 16 september 2023! (Foto: Rob Langerak)

ALPHEN AAN DEN RIJN - De jaarlijkse Oldtimerdag in Alphen aan den Rijn staat weer voor de deur en belooft ouderwets gezellig te worden. Het is een nostalgisch evenement waar liefhebbers van klassieke voertuigen samenkomen. Prachtig gerestaureerde auto’s, motorfietsen en meer vullen de straten, waardoor een tijdloze sfeer ontstaat.

Oldtimerdag Alphen aan den Rijn

Dit jaar vindt de Oldtimerdag Alphen aan den Rijn plaats op zaterdag 16 september 2023, te beginnen bij Tennis- en Squashvereniging Nieuwe Sloot. Het is een viering van erfgoed en passie voor oude voertuigen en het evenement trekt jaarlijks veel enthousiaste bezoekers!

In het centrum van Alphen komen al voor de 41e keer oude auto’s en andere voertuigen samen. Veel bezoekers kunnen vol bewondering kijken naar de prachtige tentoonstelling en hebben de gelegenheid om meer te weten te komen over de geschiedenis van de voertuigen dankzij de informatie van de eigenaren.

Programma Oldtimerdag Alphen aan den Rijn

Om 9.00 uur gaan de voertuigen in een lange stoet door regio en dorpen zoals Koudekerk aan den Rijn en Boskoop rijden. Rond 10.30 uur keren ze terug naar Alphen, langs de Hooftstraat en Oudshoornseweg waar je ze tot 17.00 uur kunt bewonderen. Langs de route bieden DJ’s, zangers en de Jerking Birds-band vermaak. Dit is het programma van Oldtimerdag Alphen aan den Rijn:

  • 07:30 Ontvangst deelnemers voor de rondrit
  • 09:00 Start rondrit door de regio
  • 11:00 Verwachte aankomst deelnemers rondrit
  • 11:30 Opening 41e Oldtimerdag
  • 12:00 Opening podium bij Bezemer Fitness, met DJ’s en Live zanger
  • 17:00 Vertrek deelnemers aan de Oldtimerdag
  • 20:00 Einde activiteiten bij Bezemer
  • 21:00 Einde 41e Oldtimerdag

Bekijk het volledige schema hier.

Route Oldtimerdag Alphen aan den Rijn

De route van de Oldtimerdag in Alphen aan den Rijn voert je langs historische straten en de omgeving van Alphen aan den Rijn. Oldtimers schitteren in de zon terwijl ze door het hart van de stad rijden. Een unieke gelegenheid voor liefhebbers om de charme van klassieke voertuigen te ervaren. Dit is de route van de Oldtimerdag in Alphen aan den Rijn:


Bron: Afstandmeten.nl

Inschrijven Oldtimerdag Alphen aan den Rijn

Inschrijven voor de Oldtimerdag Alphen aan den Rijn kan nu! Dit kun je hier doen. Lees alle informatie op de website goed door.