Monique en Iris staan u graag bij om uw schade te verhalen.
Monique en Iris staan u graag bij om uw schade te verhalen. (Foto: Robbert Roos)

Munneke Lourens Advocaten zorgt dat u krijgt waar u recht op hebt

Partnerbijdrage

Alphen aan den Rijn - In de rubriek ‘Het lokale gezicht van…’ leren we ondernemers uit de regio van een andere kant kennen. Deze keer: Monique Snijder en Iris Hilhorst van Munneke Lourens Advocaten.

Robbert Roos

Munneke Lourens Advocaten is een multidisciplinair advocatenkantoor gespecialiseerd in letselschade, actief in heel het land. Het team bestaat volgens Monique en Iris uit gedreven advocaten, juristen en schadecorrespondenten. Allen zijn vrouw. Zij staan u van A tot Z bij om uw financiële- of letselschade te verhalen bij de verzekeraar. “We zien de laatste jaren een toename in het aantal verkeersongevallen”, vertelt Monique. “Tweerichtingsverkeer op hetzelfde fietspad, steeds meer soorten vervoersmiddelen zoals scootmobielen, bakfietsen, E-bikes en elektrische steps; het wordt steeds drukker in het verkeer.” En dan zit een ongeluk vaak in een klein hoekje. 

‘Wij helpen u om te krijgen waar u recht op hebt’

“Een ongeluk kan grote gevolgen hebben”, weet Iris uit haar werkervaring. Gelukkig biedt de wet bescherming aan niet-gemotoriseerde verkeersdeelnemers. “Als u na een ongeval fysieke of materiele schade heeft dan ontzorgen wij u graag om deze schade te verhalen.” Want die is vaak al snel omvangrijker dan gedacht. “Denk niet alleen aan dokterskosten of die van de ambulance, maar ook de eventuele kosten die u moet maken om hulp in te roepen, of gederfde inkomsten doordat u niet kunt werken.” Vaak durven mensen niet direct contact op te nemen. “Dat is echt niet nodig”, benadrukt Monique. “Wij helpen u om te krijgen waar u recht op hebt.” Na een eerste, gratis kennismakingsgesprek kan Munneke Lourens Advocaten uw zaak in behandeling nemen. “Door onze kennis en expertise kunnen we veel schadegevallen verhalen op de verzekering. Omdat we specialist zijn op ons vakgebied weten we vaak de verzekeraar te overtuigen waardoor gerechtelijke procedures vaak niet nodig zijn. Het verhalen van de schade kan soms lang duren. Door tijdens een bezoek aan huis de situatie goed in kaart te brengen, kunnen we de juiste omvang van de schade bepalen.” De eventuele kosten worden daarbij verhaald op de tegenpartij en komen dus niet voor rekening van het slachtoffer. Het leuke aan hun werk vinden Monique en Iris de variëteit aan zaken. “Elk verhaal, en iedere situatie is weer anders. Je ontmoet nieuwe mensen, en kunt je elke keer weer opnieuw vastbijten in een nieuwe uitdaging. Mensen zijn na afloop dan vaak ook heel erg blij en opgelucht als de zaak gesloten is.” Dat blijkt wel uit de jaarlijkse Advocaten Score. Daarin scoorde Munneke Lourens Advocaten in 2021 maar liefst het cijfer 9,3. “Natuurlijk hopen we dat u dat u veilig bent in het verkeer. Maar mocht het toch een keer mis gaan dan staan wij altijd klaar om u te helpen met uw schade”, besluiten Monique en Iris. Meer informatie: www.munnekelourens.nl.

Monique Snijder, Iris Hilhorst en Yvonne Demmendaal.
Afbeelding
Tijdelijk minder publieke laadpalen voor auto's beschikbaar Nieuws 31 jan, 15:29
Afbeelding
Dana maakt mensen mooier op Wereldkankerdag Nieuws 31 jan, 14:22
Afbeelding
Deze sporters en verenigingen zijn genomineerd voor het Alphense Sportgala Sport 31 jan, 11:23
Afbeelding
'Mijn oproep: wandelschoenen aan voor Oekraïne' Nieuws 31 jan, 10:58
Afbeelding
Gemeente Alphen pakt armoede aan Politiek 30 jan, 16:02
Afbeelding
Dit gebeurde er de afgelopen dagen: nieuws uit Nieuwkoop Nieuws 30 jan, 15:10
Afbeelding
Maxime Takken wint NK Veldrijden Sport 30 jan, 14:33
Afbeelding
Bouw Brede School in Benthuizen begint bijna: in april eerste heipaal in de grond Nieuws 30 jan, 14:01
Afbeelding
Calimero's bij Groene Hart Koerier Nieuws 30 jan, 13:21
Afbeelding
Hendrik Groen komt naar Theater Castellum Cultuur 30 jan, 11:04
Afbeelding
Pieter Sneeuw ontvangt een lintje Nieuws 30 jan, 09:11
Afbeelding
Swaenswijk: talkshow, muziek, lezing en maaltijd Cultuur 27 jan, 16:11
Afbeelding
Gemeente Alphen: Fietssnelweg langs de Rijndijk-oost een stap verder Nieuws 27 jan, 08:35
Digitale krant

    Agenda

Het laatste nieuws uit Alphen aan den Rijn

Op Rodi Alphen aan den Rijn volg je het laatste nieuws uit Alphen aan den Rijn. Rodi Alphen aan den Rijn informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Alphen aan den Rijn

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Alphen aan den Rijn in je mailbox.