AFGELOPEN

WIN: zomerse prijzen met de Rodi Zomerpuzzels

Speel mee
Win unieke prijzen met de Rodi Zomerpuzzels!
Win unieke prijzen met de Rodi Zomerpuzzels! (Foto: Rodi)

REGIO - Heerlijk toch, eindelijk zomervakantie en dus tijd om lekker te ontspannen! Bijvoorbeeld met onze Zomerpuzzels. Heb je ze gevonden in de krant en opgelost? Dan maak je kans op - al zeggen wij het zelf - hele gave prijzen!

De zomervakantie is hét ideale moment om je gedachten even te verzetten. De echte puzzelaars kunnen nu hun lol op bij Rodi! 

Oplossing andere puzzels

Heb je een van de andere puzzels in de krant gedaan (zonder winactie)? Dan vind je de oplossing hiervan in de PDF hieronder! In het rood bij de puzzel in de krant vind je de naam van de betreffende puzzel (bijvoorbeeld ‘Filippine Slippers’). Zo vind je makkelijk de oplossing van de door jou ingevulde puzzel!

PDF Oplossing Zomerpuzzels

Win mooie prijzen!

Met twee van deze puzzels, de Woordzoeker en Filippine, maak je ook nog eens kans op te gekke prijzen. Wat dacht je van:

- een e-reader van EP:Beerepoot

- een weekendje weg voor 2 personen van Goedverblijf.nl

- een diner + bowlen voor 4 personen van Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee

- 2 kaarten voor Archeon Museumpark

- een smakelijk pakket van Bakkums Boetje

Hoe werkt het?

Hoe zorg je dat je kans maakt? Simpel! Deel jouw antwoord via in het formulier hieronder. Je maakt dan niet alleen kans op superleuke prijzen, maar je blijft ook nog eens up-to-date van het laatste nieuws en leuke acties uit jouw regio.

De winnaars krijgen vanzelf bericht. Veel succes enne... een fijne zomer gewenst!

Deze winactie loopt van 1 tot en met 13 augustus 2023.