De 9 beste ijssalons in Bergen NH en omgeving!

Uitgaan
Afbeelding
(Foto: Pexels)

BERGEN NH - Het is weer erg warm en waar heb je dan het meeste zin in? Een lekker ijsje natuurlijk! Er zijn veel ijssalons in gemeente Bergen en die hebben voor elk wat wils. Van schepijs tot een sorbet of een softijsje, er is genoeg keuze. In dit artikel vind je 9 ijssalons in Bergen (Noord-Holland) en omgeving!

De 9 beste ijssalons in Bergen en omgeving:

Dit zijn de 9 beste ijssalons in gemeente Bergen NH:

  • IJssalon Pinoccio Bergen
  • IJspaleis Bergen
  • De Kleine IJsbeer, Schoorl
  • IJssalon Pinoccio Schoorl
  • Heere IJs, Schoorl
  • IJssalon Pravisani, Egmond aan Zee
  • IJssalon Rosaria’s, Egmond aan Zee
  • IJssalon Ci Vediamo, Egmond-Binnen
  • Saluto IJs & Koffiesalon, Groet

1. IJssalon Pinoccio | Bergen NH

IJssalon Pinoccio, gevestigd in het hartje van Bergen, is een ware traktatie voor ijsliefhebbers. Met haar verrukkelijke smaken en verse ingrediënten heeft de salon een grote schare fans. Naast Bergen zijn er ook vestigingen in Schoorl en Heiloo, waardoor nog meer mensen kunnen genieten van de ambachtelijke ijscreaties van Pinoccio. De ijssalon is iedere dag geopend van 12.00 tot 22.00 uur.

Het adres van IJssalon Pinoccio Bergen is Plein 77, Bergen NH.

2. IJspaleis Bergen | Bergen NH

IJspleis Bergen is dé plek voor ijsliefhebbers. Gelegen in het centrum van Bergen, biedt deze ijssalon een breed scala aan smaken om van te genieten. Het ambachtelijk bereide ijs zorgt voor een ware smaaksensatie. Kom langs bij IJspleis Bergen en trakteer jezelf op een heerlijk verfrissend ijsje. De ijssalon is iedere dag geopend van 11.00 tot 21.00 uur.

Het adres van IJspaleis Bergen is Breelaan 2A, Bergen NH.

3. De Kleine IJsbeer | Schoorl

De Kleine IJsbeer in Schoorl is een geliefde ijssalon die bekend staat om zijn ambachtelijke ijscreaties. Gelegen in het pittoreske Schoorl, biedt deze gezellige salon een breed scala aan smaken. Na een wandeling door de prachtige omgeving is een bezoek aan De Kleine IJsbeer een perfecte traktatie. De Kleine IJsbeer is woensdag t/m zondag geopend van 11.00 tot 18.00 uur.

Het adres van De Kleine IJsbeer is Paardenmarkt 30, Schoorl.

4. IJssalon Pinoccio | Schoorl

Na een lange duinwandeling, fietstocht of een bezoek aan Het Klimduin in Schoorl is een stop bij ijssalon Pinoccio een absolute aanrader. Met vestigingen in Bergen en Heiloo staat Pinoccio bekend om haar heerlijke ambachtelijke ijs. Geniet van een verfrissende traktatie en laat je smaakpapillen verwennen bij Pinoccio in Schoorl. De ijssalon is iedere dag geopend van 12.00 tot 22.00 uur.

Het adres van IJssalon Pinoccio Schoorl is Laanweg 11, Schoorl.

5. Heere IJs | Schoorl

Heere IJs in Schoorl is een waar ijsparadijs. Gelegen in het charmante Schoorl, biedt deze ijssalon een uitgebreide selectie van smaken, van klassieke favorieten tot unieke verrassingen. Met hun verse ingrediënten en vakmanschap zorgt Heere IJs voor een onvergetelijke smaakervaring. Trakteer jezelf op een heerlijk ijsje bij Heere IJs in Schoorl.

Het adres van Heere IJs is Heereweg 77, Schoorl.

6. IJssalon Pravisani | Egmond aan Zee

Al sinds 1947 verwent ijssalon Pravisani in Egmond aan Zee haar klanten met authentiek Italiaans schepijs volgens een geheim familierecept. Gedurende de zomermaanden is de zaak geopend en wordt het ijs ambachtelijk bereid achter de schermen. De smaakvolle creaties zijn het resultaat van jarenlange ervaring en vakmanschap.

Het adres van IJssalon Pravisani is Voorstraat 120, Egmond aan Zee.

7. IJssalon Rosaria’s | Egmond aan Zee

IJssalon Rosaria’s in Egmond aan Zee is een geliefde plek voor ijsliefhebbers. Met haar uitgebreide assortiment aan smaken en ambachtelijk bereid ijs weet Rosaria’s haar klanten te verwennen. Of je nu kiest voor klassieke smaken of juist voor verrassende combinaties, een bezoek aan ijssalon Rosaria’s is altijd een heerlijke traktatie. De ijssalon is dagelijks geopend van 15.00 tot 22.00 uur, behalve op donderdag, dan zijn ze gesloten.

Het adres van IJssalon Rosaria’s is Voorstraat 149, Egmond aan Zee.

8. IJssalon Ci Vediamo | Egmond-Binnen

IJssalon Ci Vediamo in Egmond-Binnen, ook wel IJssalon Egmond genoemd, is een waar genot voor ijsliefhebbers. Met haar charmante locatie biedt de salon een breed scala aan smaken, van traditionele tot bijzondere creaties. Het ambachtelijk bereide ijs wordt met passie en precisie gemaakt, wat resulteert in een onvergetelijke smaakervaring. Bezoek Ci Vediamo en laat je verrassen! De ijssalon is iedere dag geopend van 12.00 tot 21.00 uur.

De adressen van IJssalon Ci Vediamo is Sint Adelbertusweg 2, Egmond-Binnen.

9. Saluto IJs & Koffiesalon | Groet

Saluto IJs & Koffiesalon in het schilderachtige Groet is een ware traktatie voor ijs- en koffieliefhebbers. Met hun ambachtelijk bereide ijs en heerlijke koffiespecialiteiten zorgen ze voor een verwenmomentje. Geniet van de smaakvolle combinaties en de gastvrije sfeer bij Saluto IJs & Koffiesalon in Groet. De ijssalon is iedere dag geopend van 12.00 tot 21.00 uur. Op zaterdag en zondag zijn ze zelfs al open vanaf 09.00 uur.

Het adres van Saluto IJs & Koffiesalon is Heereweg 252, Groet.

IJssalon Bergen NH

In Bergen en omgeving is de ijssalonwereld levendig en divers, met een overvloed aan keuzes om ieders zoetekauw tevreden te stellen. Van ambachtelijk gemaakte gelato tot verfrissende sorbets, er is voor elk wat wils. Geniet van een wandeling door de pittoreske straten van Bergen, Schoorl of Egmond aan Zee en beloon jezelf met een heerlijk ijsje van een van de vele charmante ijssalons in de regio.