Noppes Beverwijk breidt uit

Nieuws
Afbeelding
(Foto: Unsplash)

BEVERWIJK - De Noppes Kringloopwinkel in Beverwijk breidt uit. Zij hebben een oppervlakte gekregen van 3.600 vierkante meter. Zaterdag 30 april om 13.00 uur zullen wethouders De Rudder en Erol de officiële opening aan de Parallelweg 10 in Beverwijk (voorheen Stoutenbeek) verrichten.

In 2009 is Noppes verzelfstandigd en ondergebracht in een stichting zonder winstoogmerk. Door de hoge doorloopsnelheid van de goederen worden deze bij Noppes Kringloopwinkels aangeboden tegen lage prijzen. Zo wordt er in de kringloopwinkels dagelijks een grote hoeveelheid kleding gesorteerd, om vervolgens direct in de winkel van Noppes te worden aangeboden. Verder organiseert Noppes in en rond de diverse winkels regelmatig themamarkten, zoals een Noppes-weekend, kledingmarkt, boeken- en platenbeurs, kofferbakmarkt, taxatiedag en een heuse kunst & kitschdag.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Noppes op werkdagen spullen aanbieden. Wie iets aan Noppes kwijt wil maar geen vervoer heeft, kan de ophaaldienst inschakelen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Noppes Beverwijk is te bereiken via tel. 0251 745 700 of www.noppeskringloopwinkel.nl.