Ruim 40.000 muziekliefhebbers genieten van eerste Live on the Beach voorjaarseditie

Algemeen

Krezip met leadzangeres Jacqueline Govaert treedt op tijdens Live on the Beach in Scheveningen.
Krezip met leadzangeres Jacqueline Govaert treedt op tijdens Live on the Beach in Scheveningen. (Foto: Paul Bergen)

Drie avonden lang was het Noordelijk Havenhoofd het decor van Live on the Beach. Ruim 40.000 muziekliefhebbers genoten op het strand van Scheveningen van fantastische muzikale optredens, het prachtige lenteweer en een grandioze sfeer. Vrijdag stond ‘Celebrate the 90’s’ op het programma. Zaterdag gaven Kensington en De Staat spectaculaire rock optredens en het weekend werd vanavond afgesloten met meer Nederlands topartiesten: Krezip, Danny Vera en Nielson.

Celebrate the 90’s Bezoekers konden vrijdag het weekend met de allerbeste hits uit de jaren 90 inluiden. Met een geweldige line-up: Charly Lownoise & Mental Theo, Vengaboys, The Party Animals, 2 Brothers on the 4th Floor en Twenty4seven (FT Nancy). In de stralende zon en onder de bezielende leiding van Gerard Ekdom was het één groot strandfeest.

IJzersterk optreden

Alle rockliefhebbers genoten zaterdag van twee van de grootste bands van dit moment. Alle heren waren in topvorm en beide bands gaven een ijzersterk optreden. Onder het genot van een verfrissend drankje werd het weekend met alle grote hits van Kensington en De Staat gevierd. Voorafgaand gaf hitsensatie Rondé acte de préséance, tijdens een energieke liveshow werd het publiek getrakteerd op de aanstekelijke energie van de band.

Grote hits

De reeks zonovergoten strandconcerten werd vanavond grandioos afgesloten met optredens van Krezip, Danny Vera & Nielson. Alle artiesten brachten hun grote hits ten gehore, waar het publiek met de voeten in het zand en nog even genietend van het weekend luidkeels van genoot.

Twee concerten

In het najaar staan er nog twee strandconcerten op het programma: Donderdag 1 september Tino Martin & friends Tino Martin, Rolf Sanchez, Mart Hoogkamer maken er met elkaar een uitgelaten nazomer avond van. Zaterdag 3 september: QMusic en Live on The Beach presents: Het grootste Zomerfeest van Nederland Met optredens van Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Diggy Dex, Antoon, Van Velzen, Flemming, Snelle & Meau. Host van de dag is Domien Verschuuren.

Tickets zijn te verkrijgen via www.liveonthebeach.com