Ontmoet elkaar bij WPW

Nieuws
Bij de ontmoetingsdagen van Wonen Plus Welzijn (WPW) staan tijdens de decembermaand vele activiteiten met een kersttintje op het programma. (Foto: aangeleverd)
Bij de ontmoetingsdagen van Wonen Plus Welzijn (WPW) staan tijdens de decembermaand vele activiteiten met een kersttintje op het programma. (Foto: aangeleverd) rodi.nl

LANGEDIJK - Bij de ontmoetingsochtenden- en middagen van Wonen Plus Welzijn (WPW) staan tijdens de decembermaand weer vele creatieve activiteiten op het programma, veelal met een kersttintje.
Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag zijn belangstellenden in de middag van harte welkom bij de Doet en Ontmoet groepen, voor een kopje koffie of een praatje of om deel te nemen aan een spel of een activiteit. Dinsdagochtend 18 december en elke donderdagochtend zijn er vrouwenactiviteiten. Voor handwerkliefhebbers is het gezellige Brei- en Haakcafé op de donderdagmiddag een echte aanrader. Wie hulp nodig heeft met de tablet of smartphone kan terecht bij de diverse internetcafé’s op de dinsdag- en donderdagmiddag. Alle activiteiten vinden plaats van Sint Pancras tot Oudkarspel. Adressen: De Geist, Vinkenlaan 7, Sint Pancras, Veldzorg, Dorpsstraat 86, Broek op Langedijk. Zorgcentrum Horizon PCS, Boeier 2, Broek op Langedijk, Bibliotheek Langedijk, Bosgroet 4, Zuid-Scharwoude. Zorgcentrum Buiten Zorg, Dokter Wilminkstraat 143, Noord-Scharwoude. De Anbouw, Dokter Wilminkstraat 16, Noord-Scharwoude, Het Behouden Huis, Dorpsstraat 850, Oudkarspel.
Meer weten? Op www.wonenpluswelzijn is uitgebreide informatie te vinden over tijden en locaties. Ook is bij de Anbouw een activiteitengids op te halen of aan te vragen. WPW is bereikbaar via tel. 0226-318050 of mail langedijk@wonenpluswelzijn.nl